Saltar al contenido

Maserati Quattroporte

9 de agosto de 2021
Maserati Quattroporte

Maserati Quattroporte on ylellinen sedan, jossa on urheilullinen leikkaus ja jota on valmistanut Maserati vuodesta 1963. Tällä hetkellä kuudetta sukupolvea markkinoidaan, esiteltiin vuonna 2013 ja päivitettiin vuonna 2016 teknisellä ja esteettisellä tasolla.

Maseratin logo

Maserati Quattroporten ominaisuudet

päällirakenteetSedan
ovet4
aukioita5
runko530 l
tehoa350-580 hv
kulutus12.2 l / 100 km
hinta 113415 €
arviointi

The Maserati Quattroporte Se on ylellinen porrasperä, urheilullinen leikkaus, jota Maserati on valmistanut vuodesta 1963. Tällä hetkellä kuudes sukupolvi on myynnissä, esitelty vuonna 2013 ja päivitetty vuonna 2016 teknisellä ja esteettisellä tasolla. Maserati Quattroportelle on ominaista sen intohimoinen ja italialainen muotoilu sekä korkea urheilullisuus voimakkaan moottorinsa ansiosta. Sitä valmistetaan Maseratin tehtaalla Grugliascossa, Italiassa.

Maserati Quattroporten kanssa kilpailevien urheiluautojen joukosta löydämme muita malleja, kuten Porsche Panamera, 4-ovinen Mercedes-AMG GT tai BMW 7-sarja. Quattroporte ei ole tuotemerkin ainoa sedani: Maserati Ghibli alempi porras valmistajan valikoimasta.

Maserati Quattroporte Sheet 6

Maserati Quattroporten ulko- ja sisustus

The Maserati Quattroporten ulkoasu säilyttää viidennen sukupolven linjan olemuksenmutta saa nykyaikaisemmat ominaisuudet. Sen linja on juoksevampi ja korostaa puskurin uusia yksityiskohtia, uutta optiikkaa tai erittäin varovaista takaosaa, LED -optiikkaa ja jopa neljä suorakulmaisen näköistä pakoputkea. Sen pituus on 5,26 m, sen leveys on 1,95 m ja korkeus 1,48 m, pitkä akseliväli 3171 mm. sen kuutiollinen runko 530 litraa ja sen kevyimmän version paino on 1 935 kg. Sen painojakauma on täydellinen: 50% painosta on jokaisella akselilla. Sen vastuskerroin on 0,31.

Maserati Quattroporten sisältä löytyy a korkeatasoista ylellisyyttä ja huipputeknologiaa. Maseratin kosketusohjaimessa – Maseratin infotainment -järjestelmässä – on 8,4 tuuman näyttö. Tällä järjestelmällä säädetään istuimien lämmitystä ja tuuletusta, ohjauspyörän tai takaverhon lämmitystä. Vaihtoehtoisesti voimme tilata Bowers & Wilkins -äänijärjestelmän, jossa on 15 kaiutinta. Maserati Quattroportessa on vakiona nahkaistuimet – Poltrona Frau -verhoilulla – lämmitetty sähköisellä säätimellä, kaksivyöhykkeisellä ilmastoinnilla tai mukautuvalla vakionopeudensäätimellä.

Mukauttaminen on yksi Quattroporten avaimista. Puu, alumiini, nahka tai hiilikuitu ovat joitakin erittäin hyvin viimeisteltyjen sisätilojen viimeistelyjä.

Maserati Quattroporte -lehti 10

Maserati Quattroporte -moottorit

Maseratin Quattroporte -moottorivalikoima on rakennettu kahden moottorin ympärille, molemmat lasketaan vakiona a mekaaninen rajoitettu luisto -tasauspyörästö. Ensimmäinen on nimeltään Quattroporte S Q4 ja siinä on moottori 2,9 litran bensiinibiturbo V6, jonka kehitykseen Ferrari on puuttunut, 430 hv: n ja 580 Nm: n vääntömomentilla, joka liittyy pysyvään Q4-nelivetojärjestelmään, jolla tämä versio pystyy ajamaan 0-100 km / h 4,8 sekunnissa.

Toinen versio on nimeltään Quattroporte Trofeo ja sen voimanlähteenä on 3,8 V8 Twin-Turbo ja 580 hv suurin teho 730 Nm vääntömomentilla. Se on saatavana vain takavetoisena ja kiihtyy 0-100 km / h 4,5 sekunnissa, huippunopeudella 326 km / h. Se on hyvin erikoinen versio, koska se on viimeinen mahdollisuus ottaa Maserati Ferrari -moottorilla. Moottorin lisäksi Quattroporte Trofeossa on muita muutoksia, jotka tekevät siitä entistäkin erikoisemman. Puhumme Maseratin esittelemästä ulkoasun uudistuksesta, joka keskittyy uusien puskureiden lisäämiseen, uusiin esteettisiin yksityiskohtiin ja kokonaisuutena vielä aggressiivisempaan kuvaan. Tähän on lisätty uudet 21 «: n kevytmetallivanteet ja uusi hajotin, jossa on neljä pakoputkea.

Maserati Quattroporte Sheet 8

Etuakselin jousituksiin käytetään kaksinkertaisia ​​alumiiniventtiilejä, kun taas taka -akselissa on monilinkki, jossa on viisi varsia ja neljä alumiinista valmistettua tukivartta. Peltejä voidaan ohjata itsenäisesti elektronisesti.

Maserati Quattroporten jarrujärjestelmä koostuu tuuletetuista ja rei’itetyistä levyistä 380 mm: n reikäiset kuusimäntäiset Brembo-jarrusatulat V8: lle ja 360 mm V6: lle. Maserati on kääntynyt ohjaustehostimen puoleen välttääkseen sähköhydraulisen ohjauksen keinotekoisen kosketuksen.

Oliko tästä viestistä apua?