Saltar al contenido

Mercedes-AMG GT

10 de agosto de 2021
Mercedes AMG GT

Mercedes-AMG GT on superauto, jonka Mercedes-Benz on valmistanut vuodesta 2015. Tällä hetkellä ensimmäistä sukupolvea markkinoidaan ja päivitetään vuoden 2019 alussa.

Mercedes-Benzin logo

Mercedes-AMG GT: n ominaisuudet

päällirakenteetCoupe
ovet2. 3
aukioita2
runko165 l
tehoa557-730 hv
kulutus12.8 – 13.1 l / 100 km
hinta
arviointi

The Mercedes-AMG GT on superauto, jonka Mercedes-Benz on valmistanut vuodesta 2015. Tällä hetkellä ensimmäistä sukupolvea markkinoidaan ja päivitetään vuoden 2019 alussa Mercedes-AMG GT Sille on ominaista suuri annos suorituskykyä ja urheilullisuutta muodossa, joka on kaksipaikkainen coupe, joka on harvinaista markkinoilla. Sitä valmistetaan Mercedes-Benzin tehtaalla vuonna Sindelfingen, Saksa.

Niiden superautojen joukossa, jotka haluavat kilpailla Mercedes-AMG GT löydämme luokassaan muita urheilulajeja, joista erottuvat Porsche 911, Jaguar F-Type tai Ferrari Roma.

Mercedes Amg Gt 2019 1118004

Mercedes-AMG GT: n suunnittelu

Mercedes-AMG GT: n muotoilu kiinnittää huomion itsestään: on harvinaista nähdä ajoneuvoja, joissa on kaksipaikkainen coupe-kori, niin pitkä nenä ja niin leveä ja matala maa. AMG GT haluaa vihjata, että se on a aito urheiluauto, ja se onnistuu pataan. Erittäin matala nenä ja Mercedesin klassisen «Panamerikkalaisen» säleikön hallitsema AMG GT tarjoaa edestä erittäin silmiinpistävää.

Matkustamo sijaitsee kuitenkin ajoneuvon keskiosassa voit melkein sanoa, että se «lepää» taka -akselilla, koska etu-keskiasentoon sijoitetun suuren moottorin ansiosta matkustajien tila on näennäisesti jäljessä «perinteisemmästä» autosta. Kanssa pituus 4,55 metriä, AMG GT on täydellinen kaksipaikkaisen urheiluauton määritelmä.

2019 Mercedes Amg Gt 1118 016

Aivan kuin tämä ei riittäisi, AMG GT on saatavana coupe -korin lisäksi vaihdettavalla korilla (ns. Roadster), jossa on sisäänvedettävä kangaskatto, jonka avulla voit nauttia ajamisesta entistä enemmän, jolloin ainoa katto, kun otamme sen auki, on taivas.

Mercedes-AMG GT -moottorit

Mercedes-AMG GT: n valikoima on varsin laaja, koska se on saatavana eri voimilla ja urheilullisuudella. Joka tapauksessa kaikki AMG GT -sarjan versiot on rakennettu saman moottorin ympärille, a 4,0 litran V8-biturbo-moottori. Yleinen on myös vaihteisto, 7-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto.

2019 Mercedes Amg Gt 1118 044

Näin ollen Mercedes-AMG GT Coupé Sen teho on 557 hv (GT C Coupé), 585 hv (GT R Coupé) ja 730 hv (GT Black Series). The Mercedes-AMG GT Roadster se on puolestaan ​​saatavana 557 hv: lla (GT C Roadster). Kaikissa tapauksissa veto kohdistuu taka -akseliin, ilman muuta mahdollisuutta tai jopa valinnaista.

Mercedes-AMG GT sisustus

Mercedes-AMG GT: n sisätilat on suunniteltu ja rakennettu vain kahdelle matkustajalle, jotka nauttivat kaikenlaisista elementeistä, jotka on suunniteltu tekemään jokaisesta matkasta unohtumaton kokemus. On selvää, että niitä käytetään korkealaatuisia materiaaleja sen valmisteluun sekä huipputeknologiaa, kuten tieto- ja viihdejärjestelmää tai instrumentointia, 100% digitaalista.

Mercedes Amg Gt Als Coupé Und Roadster Jetzt Bestellbar: Verkaufsstart Für Die Neuen Performance -malli Mercedes Amg Gt nyt tilattavissa Coupé- ja Roadster -malleina: uusien suorituskykyisten mallien myynti alkaa

Aluksella on tilaa kahdelle henkilölle, vaikka erittäin urheilulliset istuimet eivät tee siitä sopivinta sisustusta suurimmille ihmisille, koska heidän liikkumismahdollisuuksiaan näennäisesti rajoitetaan. Ajoasento on erittäin urheilullinen, jalat hyvin suorat ja «pakarat» muutaman tuuman päässä maasta.

Mercedes-AMG GT: n dynamiikka

Mitä tulee «liikkumiseen», AMG GT erottuu erittäin urheilullisesta kokoonpanostaan, mikä käy ilmi yksityiskohdista, kuten moottorin edellä mainitusta lähes keskiasennosta tai vaihteiston «akselien välisestä» arkkitehtuurista; sijoitettu taka -akselille. Vaimennus on luja ja pakokaasun ääni tulee enemmän kuin selväksi, kun astumme kaasupolkimen päälleVaikka onkin totta, että erityisesti pääsyversioissa Mercedes-AMG GT voi tulla rattaiksi, jos ajamme rennolla tavalla.

Ajokokemus Amg Gt Bs / Amg E 53 & amp;  E 63 Lausitzring 2020 Ajokokemus Amg Gt Bs / Amg E 53 & amp;  E 63 Lausitzring 2020

AMG GT: n reaktiot ovat todellisen urheiluauton reaktioita, jossa on paljon tehoa koko kierrosalueella ja kyky muuttaa liikeradaa käytännössä «telepaattisesti». Tosiasia on, että etu- ja keskimoottorin, V8: n ja takapyörän käyttö on lähes olematon, joten se on epäilemättä eksoottisin vaihtoehto.

Esittelyvideo Mercedes-AMG GT

1628577006 907 Mercedes AMG GT

Oliko tästä viestistä apua?