Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

6:35,183siinä meni aikaa Mercedes-AMG One suorittaakseen kierroksen myyttisellä reitillä Nürburgring. Siksi saksalaisen yrityksen hyperautosta tulee nopein sarjaauto, joka on koskaan vierinyt Nordschleifellä tai ainakin josta on ennätyksiä.

Seuraavalla videolla näemme kaiken toiminnan, jossa kamera keskittyy radalle ja toinen näyttää meille lentäjän työtä. Todellakin, Tämän fantastisen kierroksen suorittamisesta ja ennätyksen rikkomisesta on vastannut Maro Engelsaksalainen lentäjä, jolla on pitkä ura tähden seurassa.

Uskokaa minua, kannattaa katsoa koko kierros, joka toisaalta menee hyvin nopeasti ohi. Mutta vauhti on todella kovaajoka näyttää kulkevan kiskoilla, kuin vuoristorata, joka jäljittää täydellisesti käännösten välillä ja hallitsee jokaista korkeusmuutosta ikään kuin se olisi nopealiikkeinen videopeli.

Lisäksi on otettava huomioon yksi tärkeä yksityiskohta. Ja jos katsomme kuvia, näemme sen asfaltti on märkää monilla alueilla poikkeaa radasta, mikä tekee erittäin vaikeaksi paitsi kierrosajan, myös kuljettajan itseluottamuksen ja keskittymisen saamisen. Katso esimerkiksi videon kohta 3:22.

Silti näemme, että Maro Engel ei ole leikattu ollenkaan Mercedes-AMG Onella, joka saavuttaa videotelemetrian mukaan maksiminopeudet yli 330 kilometriä tunnissa pitkällä suoralla.

Mitä tulee autoon, muistaakseni joitakin tietoja, se on erittäin rajoitettu tuotantoajoneuvo suunniteltu vain 275 yksikköä. Se on ladattava hybridi, vaikka sähköosan tuottamaa tehoa käytetään pääasiassa auton suorituskyvyn ja suorituskyvyn parantamiseen, ei sen tehostamiseen. Yhdessä puhumme Maksimiteho 1063 hevosvoimaa.

Mercedes-AMG yksi Nürburgringin ennätys

Lähde – Mercedes