Odotus on päättynyt ja Mercedes Benz on julkistanut kauan odotetun futuristisen ja sähköisen prototyyppinsä, jonka parissa se on työskennellyt niin pitkään. Hänen nimensä on Mercedes Vision EQXX ja kuten näette, se on upea ajoneuvo kaikin puolin. Suunnittelun lisäksi se ylpeilee olevansa todella tehokas.

Kuten he haluavat meidän ymmärtävän, tähden brändissä he ovat voineet sähköajoneuvojen pääongelman, joka on niiden autonomia kulkea pitkiä matkoja. Mercedes Vision EQXX väittää pystyvänsä vaeltamaan 1000 kilometriä yhdellä latauksella ja kulutus on vain 10 kWh / 100 km.

Avain tähän autoon on tehokkuus

Mercedes Vision EQXX takaprofiili

Kyllä, se käyttää suurta akkua, 100 kWh, mutta monet ajoneuvot käyttävät samankokoisia akkuja ja jotka eivät edes pysty ylittämään 600 kilometriä autonomiaa. Tässä Mercedes-prototyypissä avain on erittäin alhainen kulutus, joka on paljon pienempi kuin nykypäivän tehokkaimmissa autoissa, joissa tavallisesti on 14-17 kWh / 100 km.

Mercedes ei ole ilmoittanut tarkkaa tehoa, vaikka se on ilmoittanut sen olevan noin 150 kW eli 204 hv.

Mercedes Vision EQXX aerodynamiikka

Saksalaisen brändin ei välttämättä ollut helppoa saavuttaa tällaista tehokkuutta. He ovat työskennelleet kevyiden materiaalien parissa, energianhallinnassa ja ennen kaikkea aerodynamiikka. Huomaa, että aerodynaamisen vastuksen kerroin on erittäin alhainen, a cd 0,17. Ja kummallista kyllä, he eivät ole turvautuneet kameroihin perinteisten peilien sijaan.

Toinen yksityiskohta on 20-tuumaiset pyörät, jotka on valmistettu taotusta magnesiumista, erittäin kevyet, ja niissä on renkaat Matala vastus rullaa kuten Bridgestone Turanza Eco. Ja kaiken lisäksi sisään vedettävä takahajotin, joka toimii nopeuden mukaan.

Sen sisustus on teknologinen, laadukas ja myös ekologinen

Mercedes Vision EQXX sisustus

Jos mennään sisällä Teknologinen tyyli, joka esittää koko kojelaudan ja kaikki sen muodostavat näytöt, on häikäisevä. Itse asiassa, kojelaudan keskialue on koko näyttö vasemmasta kulmasta oikealle, Mercedesin mukaan korkearesoluutioinen ja kooltaan 47,5 tuumaa.

Muilta osin tämän tekniikan tasolla niin edistyneen tyylin lisäksi Mercedes Vision EQXX -prototyypissä on hytti hyväksytty neljälle hengelle jossa voit hengittää paljon ylellisyyttä ja huolehtia yksityiskohdista. Lisäksi tässä autossa on käytetty kierrätettyjä ja ekologisia materiaaleja joidenkin sisätilojen elementtien muodostamiseen. Viimeistelemme katolla, jossa jotkut aurinkopaneelit käyttää tiettyjä sähkökomponentteja ja säästää 25 kilometriä autonomiaa.

Galleria Mercedes Vision EQXX