Saltar al contenido

Miksi auton Start & Stop ei toimi?

2 de diciembre de 2022
Miksi auton Start Stop ei toimi

Yhä useammat autot on varustettu Start & Stop -järjestelmällä, joka mahdollistaa sekä uusien että käytettyjen ajoneuvojen second hand ja tilaisuus, päästää vähemmän saastuttavia kaasuja ja säästää polttoainetta.

Tästä huolimatta, että Start & Stop hajoaa Se on haitta, joka voi aiheuttaa häiriöitä autossasi. Tänään kerromme sinulle, kuinka voit tietää, onko ajoneuvosi Start & Stop rikki ja mitä sinun pitäisi tehdä sen ratkaisemiseksi.

Miten auton Start & Stop -järjestelmä toimii?

Auton Start & Stop -järjestelmä toimii sopusoinnussa ajoneuvon muiden osien, kuten akun, laturin, käynnistysmoottorin tai moottorin kanssa. Siten jos Start & Stop on aktivoitu liian monta kertaavoit esim. purkaa akku.

Itse asiassa Start & Stop ei ole aktivoitu samalla tavalla kaikissa autoissa. Useimmat tietävät, milloin he voivat käyttää sitä auton lämpötilan perusteella. Lisäksi kuljettaja voi tarvittaessa poistaa tämän järjestelmän käytöstä.

Ongelmia akussa ja Start & Stopissa

1670010106 810 Miksi auton Start Stop ei toimiKuten olemme kertoneet, yksi komponenteista, joita käytetään eniten, kun Start & Stop on aktivoitu, on akku. Ylikuormituksessa, koska ulkolämpötila on äärimmäinen tai liian alhainen, akku ei anna virtaa tälle järjestelmälle.

Start & Stop ei myöskään toimi, jos akun anturit eivät tunnista latausta oikein. Toinen syy on se, että ohjausyksikkö ei tunnista oikein olosuhteita, joissa tämän järjestelmän pitäisi toimia.

Toinen syy Start & Stop -järjestelmään voidaan kytkeä pois päältä moottorin tai ruiskutusvikojen vuoksijoka estää myös sellaisen menetelmän käytön, joka voi säästää hyvän määrän polttoainetta täydellä kaasulla.

Voi myös käydä niin, että autoon on asennettu akku, jota ei ole valmisteltu tätä järjestelmää varten. Start & Stop -akut ovat EFB-akkuja, jotka sopivat osittaisella lataustasolla tai AGM:llä toimiviin sovelluksiin, jotka eivät vaadi huoltoa, koska ne ovat täysin suljettuja.

Milloin Start & Stop ei toimi?

1670010106 193 Miksi auton Start Stop ei toimiAuto Ongelmia voi esiintyä myös teillä, joilla ajat. Jos ne ovat erittäin jyrkkiä, se ei aktivoidu, jotta se ei pysäytä autoa.

Samoin Start & Stop ei toimi, jos auton ovet ovat auki, mukaan lukien tavaratila, tai jos jollakin matkustajista on kiinnitetty turvavyö.

Jos näemme, että Start & Stop ei ole aktivoitu vähään aikaan, meidän on vietävä se asiantuntijalle selvittääkseen, mitä tapahtuu. Muuten jatkuva epäonnistuminen voi jättää meidät jumiin tielle.

Kuinka paljon Start & Stopin korjaus maksaa?

Auton Start & Stop -vian korjaaminen ei ole kallista. Se ei missään tapauksessa saa olla yli kolme numeroa oleva vika. Asia on aivan erilainen, jos on muita vahingoittuneita osia, jotka on vaihdettava.

«Käynnistä, pysäytä ja aja» Clicarsin avulla!

Clicarsilla meillä on markkinoiden parhaat käytetyt ja käytetyt autot, joten sinun ei tarvitse pysähtyä hetkeksikään. Valitse vain se, josta pidät eniten, ja aloita.

Oliko tästä viestistä apua?