Saltar al contenido

Miksi diesel on tehokkain polttoaine

8 de agosto de 2021
Miksi diesel on tehokkain polttoaine

Diesel on edelleen polttoaine sopii paremmin pitkille matkoille ja myös isommille ja raskaammille malleille, kuten uusille maastoautoille. Ja mitä enemmän kilometrejä matkustat tai mitä enemmän tonnia sinun on siirrettävä, sitä suurempi ero on sinun hyväksesi ja voit leikata matkakustannuksia jopa 40%.

Nämä ovat dieselin tärkeimmät edut bensiiniin nähden Näitä voidaan myös vahvistaa, jos tankattava diesel on korkealaatuisempaa, kuten CEPSA: n Óptima -sarja. Muiden hyveiden lisäksi näissä tuotteissa on laaja valikoima kehittyneitä ominaisuuksia, jotka parantavat moottorin suorituskykyä ja voivat maksimoida kuvatut edut. Ja sen takia, se korvaa lisäkustannukset joita ne edustavat verrattuna perinteisiin polttoaineisiin.

Matkalla niemimaan keskustasta rannikolle, esim. edestakainen matka ja 1000 kilometriä reittiä, matkalle bensiiniperhemaastoautolla voisi lähteä noin 10 euroa / 100 km kun taas diesel olisi mahdollista laskea noin seitsemään. Ja matkan päätyttyä tämä polttoaine säästäisi noin 30 euroa.

Tankkaa a huippulaatua polttoainetta voi auttaa maksimoimaan nämä edut. CEPSAlla on yksi tähtivaihtoehdoista. Sinun diesel, so Optimaalinen diesel, Siinä on suurempi setaaniluku, mikä on yksi sen erottavista väitteistä, ja se tarkoittaa nopeampaa polttoaineen syttymistä, mikä puolestaan ​​johtaa tehokkaampi palaminen joka tuo monia etuja.

Kun lähdet töihin joka aamu, klo diesel -autot Heillä on vaikeampi käynnistää moottori, varsinkin talvella. Ja tässä tulee ensimmäinen hyöty siitä, että meillä on suurempi setaaniluku: auto käynnistyy nopeammin. Mutta se ei ole ainoa panos, koska kun se on käynnissä, erityinen polttoaineen koostumus myötävaikuttaa toiminnan sujuvuuteen, koska moottori näyttää kierros ylös ja alas suuremmalla hienostuneisuudella, ilman sitä tunnetta, että jotakin tarttuisi niin yleiseksi näissä mekaniikoissa. Ja bonus, tämä lisääntynyt tasaisuus tarkoittaa myös vähemmän havaittua sisätilojen melua ilman tyypillistä dieselin kolinaa.

Mutta on vielä enemmän. CEPSAn optimaalisen dieselpolttoaineen erikoiskoostumus mahdollistaa muiden tärkeiden parannusten, kuten huonon huollon tai perinteisten polttoaineiden pitkäaikainen käyttö. Ja se näkyy jokaisessa kiihtyvyydessä. Lisäksi koska tämä edistyksellinen polttoaine mahdollistaa tehokkaamman palamisen, se pitää mekaniikan sisätilat puhtaampina (verrattuna perinteisiin polttoaineisiin), lisää suorituskykyä, vähentää kulutusta ja päästöjä ja jopa pidentää moottorin käyttöikää.

Onko sinulla vielä epäilyksiä? Tee testi.

Oliko tästä viestistä apua?