Saltar al contenido

Miksi Espanjan rekisterikilvissä ei ole vokaaleja?

14 de agosto de 2021
Miksi Espanjan rekisterikilvissa ei ole vokaaleja

Se on käytäntö Espanjassa se ei ole koskaan sallittu, Kuitenkin rekisterikilven mukauttaminen siitä voisi olla valtavia etuja valtiolle, kuten muissa naapurimaissa, kuten Isossa -Britanniassa.

Viime vuosina saavutettu suurin edistysaskel tässä asiassa on rekisterikilven hyväksyntä pienillä piirustuksilla tai vesileimoilla levyn pohjassa, heikko väri, joka ei estä sen sisältämien numeroiden ja kirjainten täydellistä näkyvyyttä. Itse asiassa lukemattomalla rekisterikilvellä varustetun ajoneuvon ajamisesta seuraa 200 euron sakko.

Tämä on kuitenkin a yleinen käytäntö muissa maissa, tosin ei kaikilta osin tasapuolisesti. Sisään Yhdysvallat, kustakin tilasta riippuen, mukautus voi olla kokonaisvaltainen. Sisällyttäminen kirjaimia, numeroita, symboleja ja muuttaa taustaa. Kuitenkin vain muissa leikkiä kirjainten, numeroiden ja välilyönnien yhdistelmällä, pitää rekisterikilven rakenne ja ulkonäkö muuttumattomana, mitä tapahtuu Iso -Britannia, Saksa, Belgia Y Andorra.

Englannissa Formula 1 -fani maksoi 635 000 euroa saadakseen sen näkymään rekisterikilvessään ‘Formula 1’, vaikka kämmen on otettu petrodollareiden liikuttamissa maissa. Täällä on ollut todellisia taloudellisia järjettömyyksiä saada tiettyjä rekisterikilpiä: kuten Arif Ahmad Al Zarouni, joka maksoi 4,3 miljoonaa euroa saadakseen numeron 1.

rekisterikilvet Espanja

Henkilökohtaiset rekisterikilvet eivät ole sallittuja Espanjassa.

Säännöt Espanjassa

Espanjassa moottoriajoneuvojen on oltava rekisteröityneitä ja niillä on oltava rekisterikilpi 1900. Sen jälkeen se on tuskin kokenut muutoksia, se on aina ollut mustia kirjaimia valkoisella pohjalla. Aluksi ne olivat yksi tai kaksi alkukirjainta, jotka osoittivat maakunnan ja alla kuusi numeroa joka kasvoi peräkkäin. Vuonna 1971 kokonaismäärä vähennettiin nelinumeroiseksi, jota seurasi kirjain tai kaksi, kun aakkoset olivat valmiit.

The toinen ja viimeinen muunnelma standardi tapahtui vuonna 2000 mukauttaa niitä eurooppalaisessa muodossa, jossa on sininen nauha vasemmalla ja kirjain ‘JA’ joka osoittaa espanjalaisen alkuperän ja jäljellä olevan eliminoi ne, jotka tunnistivat maakunnan johon ajoneuvo oli rekisteröity. Sävellykseen jäi kolme kirjainta (yksikään niistä ei ole vokaaleja sanojen muodostumisen välttämiseksi, kuten GOL, ETA tai PIS) ja neljä numeroa. Syy muutokseen oli, että maakunnat kuten Madrid tai Barcelona he olivat jo lähellä aakkosten viimeistelyä ja myös ajoneuvojen myyntiin liittyvät ongelmat joissakin maakunnissa niiden alkuperän mukaan: Madridista Barcelonaan, Sevillasta Malagaan ja niin edelleen.

Yksi aiheuttamista vaaroista Internet Tässä mielessä on monia sivuja, joilla tarjotaan henkilökohtaisia ​​rekisterikilpiä. Hinta ei ole liiallinen, noin 40 euroaOn kuitenkin muistettava, että Espanjassa tämä käytäntö ei ole sallittuay niitä ei voi edes kuljettaa missään ajoneuvon näkyvässä kohdassa sekoittaa tiesulussa.

Toinen viime aikoina yleistyneistä käytännöistä on ollut saatekirje E sinisellä vyöhykkeellä tarralla, joka osoittaa muut kirjaimet alueelliseksi ja nationalistiseksi väitteeksi. Molemmat oletukset ovat kiellettyjä ja niistä rangaistaan sakko 200 euroa.

Oliko tästä viestistä apua?