Saltar al contenido

Miksi kannattaa ostaa talvirenkaat?

11 de agosto de 2021
Miksi kannattaa ostaa talvirenkaat

Teetkö sinäLumiketjut tai talvirenkaat? Kysymys, joka koettelee monia kuljettajia, kun kylmä, erityisesti ne, jotka asuvat alueilla, joilla sää on epäsuotuisa lumi, the jäätä ja matalat lämpötilat ovat matkatovereita talvikuukausina.

Vaikka talvirenkaat ovat olleet markkinoilla yli 40 vuotta, Espanjassa ne ovat edelleen melko tuntemattomia. On (virheellinen) usko, että ne palvelevat vain kiertämistä lumiset alueet.

Se on kuitenkin erittäin tehokas ratkaisu ajoneuvon liikkuvuuteen, varsinkin jos sen on kuljettava vuoristoalueiden läpi lämpötilat ovat erittäin alhaiset ja runsaat sateet.

Lisäksi ne ovat a laillinen vaihtoehto ketjut, aina epämukava ja toiminnallisesti rajoitettu, koska ne auttavat ratkaisemaan vetoa koskevan ongelman oikea -aikaisesti, eikä niitä voida käyttää, kun lumivyöry on voitettu.

Talvirenkaat Espanjassa ne eivät ole pakollisia, mutta niitä suositellaan erittäin kylminä kuukausina, koska niiden avulla voit liikkua paljon turvallisemmin.

Ne ovat erityisen hyödyllisiä, kun lämpömittarit ne putoavat alle 7 astetta koska tässä lämpötilassa perinteiset renkaat ne menettävät otteen jopa kuivalla asfaltilla. Lisäksi ne helpottavat pitoa ja jarruttavat lujemmin, mikä lyhentää matkaa. Mutta mennään askel askeleelta:

TÄRKEIMMÄT EDUT

Näiden renkaiden merkittävin etu on se lyhentää jarrutusmatkaa äärimmäisissä olosuhteissa. Ne tarvitsevat 11 metriä vähemmän kuin perinteiset pysäyttääkseen auton nopeudella 50 km / h ajaessaan lumella ja jopa kahdeksan metriä vähemmän jäällä nopeudella 30 km / h.

sen tarttuvuus on selvästi parempi silloinkin, kun jalkakäytävä on märkä, jäinen tai luminen, kerrotaan kuusi sen kapasiteettiin verrattuna tavanomaisiin ja siten vältetään vesiliirron.

Lisäksi, älä kovetu matalissa lämpötiloissa, koska ne sisältävät merkittävää kiinteää sisältöä, joka tekee materiaalista pehmeämmän ja joustavamman.

MITEN TUNNISTAVAT NE

Talvirenkaat erottuvat kiitos kirjaimille «M + S» jotka on kohokuvioitu yhteen. Jos niiden vieressä on piirustus kolmesta huipusta, joissa on lumihiutale, se tarkoittaa, että ne sopivat erityisesti tienpinnoille. paljon lunta. Kirjoitus «M + S» voidaan joissakin tapauksissa korvata nimikirjaimilla «MS» tai M&S; joka tapauksessa kirjaimet vastaavat sanoja «muta ja lumi» («muta ja lumi»).

Lisäksi kulutuspinnan kuvio se on syvempi. Tämä rakenne mahdollistaa optimaalisen vedenpoistokyvyn, kun sataa paljon.

talvirenkaat

Osta renkaat talvella

PITÄISikö minun asentaa neljä?

Se ei ole välttämätöntä, mutta suositeltavaa. Nykyinen lainsäädäntö edellyttää, että talvirenkaat asennetaan autoon vetopyörät, kuten ketjut, mutta on kätevää sijoittaa ne kaikilla neljällä pyörällä, koska akseli, joka ei kiinnitä niitä, voi reagoida epävakaasti.

SEN HINTA

Kun menet ostamaan talvirenkaan, huomaat, että hinta on 10% korkeampi kuin tavallisen kumin hinta, suunnilleen, mutta on otettava huomioon, että se tarjoaa tietoturva plus, välttää ketjun osto ja pidentää käyttöikää perinteiset renkaat, Niitä käytetään vain lämpiminä kuukausina.

He voivat myös säästää sakkoa, jos aiomme matkustaa Espanjan ulkopuolelle. Joissakin maissa sen käyttö on pakollista tiettynä aikana tai sääolosuhteista riippuen, ja seuraamukset voivat nousta jopa 5 000 euroa.

Talvirenkaiden suurin haitta on epämukavuus, joka johtuu niiden vaihtamisesta lämpötilan noustessa: myös niiden suorituskyky on huonompi ne kuluvat nopeammin. Monissa erikoistuneissa työpajoissa voit kuitenkin suostua pitämään pelin, jota et käytä.

Oliko tästä viestistä apua?