Saltar al contenido

Miksi tämän vauvan ei pitäisi koskaan ajaa näin autossa

29 de julio de 2021
Miksi taman vauvan ei pitaisi koskaan ajaa nain autossa

Siinä se, aika on tullut. Muutaman päivän sairaalassa olon jälkeen voit vihdoin vie se kotiin. Se on arvokkain aarteesi ja kaikki on valmis, jotta tiedät vihdoin, mikä on kotisi, mutta ensinnäkin sinäkin elät ensimmäinen autoreissu. Ja nyt suuri kysymys: tiedämmekö kaikki toimenpiteitä joka meidän on otettava huomioon niin vauvan ensimmäinen matka olla 100% turvallinen?

Liikenteen pääosasto (DGT) väittää, että lasten turvajärjestelmät pienenevät yhdellä 75% pienten kuolemista Y estää vammoja 90%. On kuitenkin olemassa erityisiä suosituksia vastasyntyneille? Me puhumme ajo ja vastasyntyneet Mapfre -säätiön liikenneturvallisuusalueen johtajan Jesús Monclúsin kanssa.

«Ensimmäinen asia, joka meidän pitäisi tehdä, on karkottaa letku, joka varmistaa sen lapset ovat kumisia. Ne voivat olla viisi tai kuusi vuotta vanhoja, mutta vastasyntyneitä ne ovat pikemminkin lasiaJa niin heitä on kohdeltava ”, Monclús sanoo.

Vauvalla on pää erittäin hauras ja sen luut ovat edelleen liian joustavia, plus lihaksia niska on kehittymätön, joten sinun on matkustettava heidän kanssaan äärimmäisen huolellisesti.

«On kaksi tapaa kuljettaa ne: sisään kantokoppi jotka on asennettu poikittain niin, että ne voivat olla makuulla tai sisään hyväksytyt lastenistuimet joiden avulla he voivat ajaa pystyasennossa aina takapenkillä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että he matkustavat taakse katsoessa niin kauan kuin mahdollista ilman kiirettä asentaa muita ajosuunnassa olevia järjestelmiä ”.

Koska matkustaa Väärällä tavalla, lapset ja vauvat menevät paljon enemmän vakuutus. «Ensimmäinen vaihtoehto on ryhmä nolla tuolit, pienille, jotka painavat jopa 13 kiloamutta sitten on monia muita, jotka pitävät tätä asentoa painossaan 25”, Monclús arvioi, joka myös vahvistaa, että nämä järjestelmät estävät mahdollisen vamma äkillisen jarrutuksen aiheuttama.

Mutta siihen ei tarvitse vain osallistua turvajärjestelmä. On kymmeniä vinkkejä vauvan turvallisuuden lisäämiseksi ensimmäisellä automatkalla. ”Ensinnäkin sinun olisi pitänyt asentaa tuoli päivää ennen käyttää sitä, jotta ei jätetä mitään improvisoinnin varaan tai vältetään järjestelmäongelmat ”, Monclús selittää.

juot autoja

Siihen asti kun lasten pituus on 1,35 metriä, lasten tulisi aina mennä hyväksytylle istuimelle tai istuimelle.

Samoin kuin pinnasänky, käki ja kylpyamme ovat valmiita kotona, myös tuolin on oltava valmis auton sisälle. Ja kun se on koottu, sinun on asetettava vauva täydellisesti tuettu selkä ja suora ja mieluiten aikuisen vieressä joka on tietoinen tarpeistasi.

«Toinen tärkeä kysymys on se vaatteet. Minkä tahansa löysä varmistaaksesi, että pikkuinen on kiinnitetty tukevasti. Siksi, jos haluat peittää sen viltti, on parempi, että tämä menee valjaiden yläpuolella«, Neuvoo Monclús, joka tarjoaa myös temppun täydellisen löysyyden laskemiseen:» Normaalisti se riittää laita kaksi sormea valjaiden ja lapsen välillä; Jos voimme tehdä tämän, järjestelmää ei säädetä oikein ja otamme sen riskin vauva on valua. Se voidaan myös laskea purista nauhaa; jos voimme saada puristimen kiinni, meidän on puristettava sitä hieman enemmän ”, hän arvioi.

Huomio myös esineitä kenen kanssa matkustamme: ”Istuinten ja takalokeron on oltava asia selvä, koska mikä tahansa elementti voi tulla ammukseksi jarrutuksen tai törmäyksen sattuessa ”, toteaa Monclús. Sama asia tapahtuu leluja tai pehmoleluja, tuo ei saa olla kovia osia kuten napit tai muut yksityiskohdat, kuten muoviset silmät tai nenä.

Ja onko parempi, että vauva herätä? «Että ei se mitään. Koska lapset eivät huimaa, koska heille ei ole kehittynyt korvan luita, ja elleivät heillä ole minkäänlaisia ​​ongelmia, joista he ovat jo ilmoittaneet meille sairaalassa, vauva voi mennä nukkumaan ilman ongelmia ”, asiantuntija vakuuttaa.

Jesús Monclúsin mielestä Espanjassa meillä ei ole tarvittavia tietoja. Tai se ei ainakaan huomaa toimielinten asianmukaista ylennystä. ”Vaikka muissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, lasten liikenneturvallisuus on pakollinen aihe synnytystä edeltävistä kursseista ja sairaaloista täydellinen koulutusMaassamme harvat tarjoavat sitä ”, hän valittaa.

Tästä syystä hän katsoo, että kaikilla synnytysosastolla pitäisi olla pöytäkirja tässä mielessä ja siksi he tekevät yhteistyötä myös Espanjan kätilöyhdistysten liiton kanssa nämä tietorivit.

Oliko tästä viestistä apua?