Saltar al contenido

MINI avoauto

11 de agosto de 2021
MINI avoauto

MINI Convertible on 3-ovisen MINI: n avoautoversio, jossa on sähköisesti sisäänvedettävä kangaskatto, jonka avulla seikkailunhaluisimmat käyttäjät voivat olla iloisia. Se on pieni ajoneuvo, segmentti B, kehystetty premium -markkinoilla.

MINI -logo

MINI Convertible ominaisuudet

päällirakenteetAvoauto
ovet2
aukioita4
runko215 l
tehoa102-231 hv
kulutus l / 100 km
hinta 25 040 €
arviointi

The MINI avoauto Se on MINI: n muunnettava versio, jossa on 3 ovea ja jossa on sähköisesti sisäänvedettävä kangaskatto, jonka avulla voit ilahduttaa seikkailunhaluisimpia käyttäjiä. Se on pieni ajoneuvo, segmentti B, kehystetty premium -markkinoilla. Tällä hetkellä kolmas sukupolvi on myynnissä, esitellyt vuonna 2016 ja joka on päivitetty vuonna 2021. MINI Cabriolet on valmistettu MINI -merkkisessä tehtaassa vuonna Oxford, Englanti.

Sen tärkeimmät kilpailijat ovat FIAT 500C ja jopa Mazda MX-5. Jos aiot ostaa halvan avoauton, älä missaa osto -oppaamme.

Mini Cabrio 2021 03

MINI Convertible -malli

Suunnittelun osalta MINI Convertible pitää MINI -olemuksen ehjänä. MINI-avoauton muotoilu on pohjimmiltaan sama kuin suljetun korin kolmen oven versio, Lukuun ottamatta kattoa, sisäänvedettävää ja tavaratilan luukkua, joka menettää lasi -ikkunan vain levy -osaan. A) Kyllä, muotoilulla, joka ei jää huomaamatta, se tarjoaa etupuolen, jossa on paljon persoonallisuutta, jossa on joitakin ilmanottoaukkoja keskiosassa ja kaksi runsasta pyöristettyä ajovaloa, jotka perustuvat LED -tekniikkaan osana tätä persoonallisuutta.

Sen mitat ovat mukana pituus 3,82 metriä, mikä tekee siitä ihanteellisen kaupunkiliikenteeseen. MINI halusi yhdistää tähän malliin uusia ainutlaatuisia vaihtoehtoja, kuten eri värejä tai mallia uudelle laskukangaskatolle Tämä mahdollistaa MINI -malleille ominaisen Union Jack -lipun integroinnin ja sitoutumisen vahvasti räätälöintiin.

Mini Cabrio 2021 06

MINI -muunnettavat moottorit

MINI Convertible -moottorivalikoima alkaa MINI Cabrio One 102 hv: n bensiini, se on kolmisylinterinen turbomoottori, jonka hyväksytty kulutus on 5 litraa / 100 kilometriä. Seuraava korkeampi askel olisi MINI Cabriolet Cooper kolmisylinterisellä, mutta tällä kertaa 135 hevosvoiman moottorilla, joka turbon ansiosta työntää kovaa alhaalta ja tarjoaa tiukan kulutuksen 4,9 l / 100 km.

Niille, jotka haluavat yhä enemmän etuja, heillä on mahdollisuus MINI Cooper S, jo nelisylinterisellä, kahden litran turbomoottorilla, jonka teho on 178 hv ja nopeus 0-100 km / h 6,7 sekunnissa. Tehokkain versio on nimeltään MINI Cooper S John Cooper Works, joka tarjoaa 231 hv ja kiihtyvyyden nollasta 100 km / h, joka on noin 6,5 sekuntia.

Mini Cabrio 2021011

MINI Avoauto

MINI -avoauto säilyttää edeltäjiensä retro -estetiikan, ja vaikka nopeusmittari on siirretty ratin taakse, kojelaudan keskikohtaa hallitsee edelleen pyöreä rajapinta, josta löydämme infotainment -laitteiden näytön, jota ympäröi kehys, jossa voi olla valinnainen LED -valaistus.

Mitä tulee tekniikkaan, MINI Cabrio käyttää 8,8 tuuman värinäyttöä, joka yhdistää brändin kutsuman maailmankaikkeuden MINI Connected. Tämä korkean resoluution näyttö sisältää navigoinnin, Internet -yhteyden, äänilaitteet, yhteydet jne. MINI Cabriolet, kuten muutkin MINI -sarjan mallit, voidaan myös varustaa tekniikoilla, kuten Heijastusnäyttö ja pysäköintitutka Pysäköintietäisyyden hallinta.

Tila MINI Cabrioletin takaistuimille on jopa pienempi kuin MINI 3-ovinen, joten se on hieman hankalampi ja kapeampi. Kohokohta on uuden sisällyttäminen tekniikka, joka varoittaa kuljettajaa, kun sateen vaara on odotettavissa, jolloin he voivat varoittaa kuljettajaa riittävän kauan sulkea konepellin ja välttää koko sisätilojen kastumista.

Mini Cabrio 2021 09

MINI -avoauton dynamiikka

«Karting -tunne», kolme sanaa, jotka määrittelevät täydellisesti brittiläisen mallin ajotyylin. The MINI avoauto se ei menetä yhtään dynamiikkaa, joka luonnehtii englantilaista kaupunkilaista ja jolla on erittäin urheilullinen ajotuntuma.

Kiitos sellaisten elementtien, kuten riippumaton takajousitus, segmentissä lähes ennenkuulumaton, aktiivinen pakoputkisto tai urheilullisesti viritetty manuaalivaihteisto, MINI tarjoaa erittäin miellyttävän ja dynaamisen ajotuntuman joka tapauksessa kaupunkireitiltä, ​​kuten vuoristotieltä.

Mini Cabrio 2021 07

Oliko tästä viestistä apua?