Autoalan toiminta on myrskyisää. Koronavirus saapui varoittamatta ja antoi raskaan iskun, josta tuotemerkit eivät ole vielä toipuneet. Mutta se ei ole ainoa ongelma, jota he kohtaavat, sillä sirujen tai puolijohteiden kriisi aiheuttaa todellista tuhoa kokoonpanolinjoille. Ja viimeisenä lisättävänä kirouksena on Venäjän Ukrainaan suorittama hyökkäys, joka lamauttaa toiminnan lähes koko maailmassa.

Yhteenvetona: toimitus- ja logistiikkaketjut ovat käytännössä pysähtyneet. Tämä saa brändit näyttämään hulluilta jatkaakseen malliensa tuotantoa. Tällaisen hälinän tulos vaikuttaa täysin asiakkaisiin, jotka ovat jo ostaneet tai haluavat ostaa mallin. Mini on ilmoittanut tarpeesta lopettaa osan valikoimastaan ​​tuotanto. Eikä se ole kuka tahansa, koska se vaikuttaa täysin manuaalisiin vaihteistoihin…

Mini on tehnyt tämän päätöksen Ukrainan sodan ja logistiikkaketjun katkeamisen vuoksi…

Mini Cooper 60 vuotta

Tämän tosiasian ilmoittamisesta on vastannut brittiläinen Autocar. Ilmeisesti Miniistä vastaava olisi antanut nämä lausunnot

”Nykyiset olosuhteet, mukaan lukien Ukrainan sota ja pula puolijohteista, aiheuttavat toimitusketjun rajoitukset koko globaalissa autoteollisuudessa »

«Varmistaaksemme maksimaalisen tuotannon suorituskyvyn vastaamaan kasvavaan asiakkaiden kysyntään, tuotetarjontaamme on yksinkertaistettava»

«Tämä ratkaisu on tehokkain tapa varmistaa tuotannon vakaus jotta voimme jatkossakin toimittaa uusia Minijä kaikille asiakkaillemme”

Siksi, kun otetaan huomioon, että Mini-valikoima on suhteellisen lyhyt, näyttää siltä, ​​​​että se vaikuttaa kaikkiin sen malleihin. Eikä vain sitä, sillä meillä on niin keskittynyt tuotanto laajennetaan kaikkiin maihin, joissa ne ovat. Lisäksi vastuulliset, jotka olisivat antaneet nämä lausunnot, eivät olisi paljastaneet kovin tärkeää tietoa. Kyse on päätöksen ajankohtaeli valmistavatko he näitä versioita uudelleen vai eivät.

Tämä kysymys, vaikkakin triviaali, on erittäin tärkeä ja syy on yksinkertainen. Brittitalo on sisällä uuden sukupolven mallien täysi kehitys ja kaikki tai melkein kaikki ovat sähköisiä. Siksi monet voivat unohtaa tämän järjestelmän muuttuvan yksinomaan automaattiseksi. Saa nähdä minkä ratkaisun he valitsevat, mutta uudet Mini-viistoperä ja Countryman debytoivat muutaman kuukauden kuluttua ja siellä me tiedämme heidän valitsemansa tien.

Kärsivällisyyttä…

Lähde – Valmentaja