Saltar al contenido

Mistä tietää auton tarkan rekisteröintipäivän?

20 de julio de 2023

Tiesitkö, että auton rekisterikilpi voi antaa sinulle paljon tietoa? Pysy rauhallisena @, koska tänään kerromme sinulle kaikki salaisuudet. Jos et tiedä, niin auton rekisterikilpi on kuin oma henkilöllisyystodistus, ja se on myös olennainen osa liikkumista. Muista myös, että voit saada jopa 6 000 euron sakon, jos et pidä sitä hyvässä kunnossa tai kuljetat sen likaisena.

Rekisteröinnin kautta voit tietää tarkan myyntipäivän, sekä heidän taustansa, aiemmat kuljettajat, jonkinlainen rahti, tekniset tiedot tai jopa mahdolliset onnettomuudet. Muista, että kun tiedät rekisterikilven, pääset käsiksi täydelliseen raporttiin ajoneuvon tilasta, jossa voit tietää sen todellisen ajokilometrin, sijainnin ja tietysti todellisen iän.

Auton rekisteröinti on erittäin tärkeää, samoin kuin rekisteröintipäivän tietäminen, sillä sen avulla voit säästää useamman kuin yhden mahdollisen pelottelun. Ilman sitä ei ole mahdollista käsitellä ostoja ja myyntiä tai todistaa niiden ikää. Tiedätkö kaikki rekisteröintipäivään mennessä tarjoamat tiedot?

Mistä löytää auton rekisteröintipäivämäärän?

Rekisteröintipäivän tietäminen on hyvin yksinkertaista ja se voidaan saavuttaa useilla tavoilla. Luotettavin on mennä kotiasi lähimpään maakunnan liikennepäämajaan, vaikka siihen voi tällä hetkellä tutustua verkossa liikenteen pääosaston sähköiseen päämajaan. Siellä voit pyytää täydellisen raportin ajoneuvosta ja ensimmäisen rekisteröintipäivämäärä tulee näkyviin. Se voidaan tietää myös raporttien ja kiertolupaan tai tekniseen selvitykseen sisältyvien tietojen kautta.

On syytä mainita, että voit myös tietää likimääräisen rekisteröintipäivämäärän DGT-rekisterinumeroiden jakamisen perusteella. Esimerkiksi vuonna 2000 jaettiin kirjaimia BBC, BBJ, BCY tai BDR ja niin edelleen vuoteen 2022 asti, jolloin L alkoi, ja vuonna 2023 M.

Millaisia ​​rekisteröintityyppejä Espanjassa on olemassa?

Maakuntanumero esimerkiksi M-3456

Maakunnan aakkosnumeerinen, esimerkiksi M-3456-OU

Kansallinen aakkosnumeerinen 3456 MCB

Oliko tästä viestistä apua?