Saltar al contenido

Mistä tietää, onko automaattivaihteistossa vika

4 de octubre de 2022
1640821829 254 Viisi sahkoauton etua

Markkinoilla on yhä enemmän automaattisia autoja. The autot automaattivaihteistolla Ne tarvitsevat erityistä huoltoa, josta kaikki eivät tiedä.

Siksi tänään kerromme sinulle mitkä ovat automaattivaihteiston vian oireet, jotta voit havaita ne. Näin vältyt suuremmilta pahoilta ja pystyt siihen vie autosi korjaamolle ajoissa.


Mitkä ovat yleisimmät automaattivaihteiston viat?

Automaattivaihteistolla varustetut autot, joissa on hyvä huolto, voivat aiheuttaa vähemmän ongelmia kuin manuaalinen auto.

Jos haluat tietää enemmän näiden kahden eroista, suosittelemme lukemaan tämän viestin:

Automaattivaihteistolla varustetun auton tärkeimmät viat.

  • nykäyksiä: kun nykimistä havaitaan, se voi johtua siitä, että rumpu, jossa levyt ovat, on rikkoutunut.
  • öljyvuotoja: On mahdollista, että momentinmuunnin on huonossa kunnossa tai viallinen. Automaattivaihteistot käyttävät voiteluun eri öljyä kuin moottoriöljy.
  • Vääntömomentinmuuntimen ongelmat: tämän tyyppisissä laatikoissa voi olla ongelmia yli sekuntia suurempien vaihteiden kytkemisessä, jos ei ole asianmukaista huoltoa
  • Laatikko ei vastaa: Tämä voi johtua siitä, että muuntaja ei toimi kunnolla. Se voi johtua öljyn tasosta tai väärästä öljystä sekä ohjausyksikön viasta.
  • Polttava haju: Lämmitys johtuu huollon puutteesta, kun öljyä ei vaihdeta ajoissa.
  • kävelyhypyt: jos ajon aikana näemme, että kaasupoljin hyppää neutraalin pisteen ohi, se johtuu siitä, että se on siirtynyt suojaustilaan.

Kuinka voin vaihtaa automaattivaihteiston?

Uuden auton ensimmainen oljynvaihto milloin se kannattaa tehda ja kuinkaMonet automaattisten autojen ongelmista johtuvat huollon puutteesta. Siksi on suositeltavaa noudattaa joitain suosituksia, kuten esim. 60 000 – 80 000 km välillä on suositeltavaa vaihtaa vaihteistoöljy. Samoin se on välttämätöntä vaihda vaihteiston suodatin.

Etsitkö automaattista autoa?

Jos etsit käytettyä ja käytettyä automaattiautoa, Clicarsilta löydät niitä kaikentyyppisinä, väreinä ja kokoisina. Löydä itsellesi parhaiten sopiva!

Oliko tästä viestistä apua?