Kolmen kuninkaan päivä on täällä, heidän majesteettinsa lämpenevät jo päästäkseen kaikkiin Espanjan taloihin. Etkä varmasti ole ajatellut tai sinulla ei ole vielä lahjaa perheenjäsenelle, ystäville, työkavereille jne. Jos näin on, tässä on hienoja ideoita mitä antaa moottorifanaatikolle Reyesille. Ja ei, ne eivät ole kultaa, suitsukkeita ja mirhaa…

Autotarvikkeita jaettavaksi kolmen kuninkaan päivänä

Tehokas autoimuri

Pölynimuri autoon...

Pölynimuri autoon…

Ei arvosteluja

Jos etsit a kompakti ja tehokas pölynimuri autollesi, niin tämä malli on täydellinen. Sitä voidaan käyttää liitettynä auton tupakansytyttimeen tai mihin tahansa muuhun ajoneuvon 12V pistorasiaan. LED-valolla, joka näkyy kaikkiin kulmiin ja istuinten alle, se on kevyt ja mukavan kahvan ansiosta puhdistaa ilman ongelmia, tehokkaalla HEPA-suodattimella, turvasulakkeella, pitkällä kaapelilla ja 3 eri suuttimella.

Renkaiden korjaussarja

Myynti

Faburon korjaussarja...

Faburon korjaussarja…

Ei arvosteluja

Voit myös lahjaksi tämän toisen renkaankorjaussarjan, joka sisältää kaiken tarvitsemasi kaikentyyppisten renkaiden puhkeamisen korjaus (auto, moottoripyörä, traktori, maastoauto, kuorma-autot jne.), siinä on jopa 5 paria kertakäyttökäsineitä, jotta et likaannu käsiäsi. Sarja, joka mahdollistaa nopean ja helpon korjauksen. Lisäksi ne ovat kromattuja ja korroosionkestäviä työkaluja.

Auton lähetin

Cocoda FM lähetin...

Cocoda FM lähetin…

Ei arvosteluja

Toinen Amazonin myydyimmistä tuotteista on tämä autolähetin. On hyvin käytännöllinen vanhemmille malleille, joissa ei vielä ole kehittynyttä musiikkijärjestelmää. Sen avulla saat näytön näkemään auton jännitteen, äänenvoimakkuuden, FM-radiolla, sisältää 2 latausporttia mobiililaitteille, Bluetooth-lähettimen musiikille, handsfree-laitteen puhelimelle ja jopa SD-korttipaikan, jossa toistaa musiikkia MP3-, WMA-, FLAC-, WAV- ja APE-muodoissa sekä USB-ajureilta 32 Gt asti.

V16 hätävalo

iWotto E light - valo...

iWotto E light – valo…

Ei arvosteluja

Olla uuteen DGT-standardiin, joka edellyttää tämän tyyppisen V16 valon kuljettamista ajoneuvossa, voit antaa tai antaa lahjaksi tämän muun tuotteen. LCOE:n ja DGT:n hyväksymä hätävalo tapauksiin, joissa ajoneuvo on pysäytettävä tiellä onnettomuuksien välttämiseksi. 360 asteen näkyvyys ja jopa 1 km:n etäisyys. Siinä on IP54-suojaus pölyltä ja sateelta, luistamaton pohja magneetilla, suoja iskuja vastaan ​​ja 3 AAA-paristoa, jotka kestävät jopa 2,5 tuntia.

Auton työkalulaatikko

Työkalulaatikko 140...

Työkalulaatikko 140…

Ei arvosteluja

Se on aina hyvä olla hyvä työkalupakki hätätilanteessa missä tahansa poissa työpajasta tai kodista. Tässä laatikossa on 140 osaa, ja se voi olla loistava autoosi. Siinä on kaikenlaisia ​​työkaluja Phillips-ruuvitaltasta, tarkkuusruuvitaltasta, leikkurista, kuusioavainsarjasta, vasarasta, mittanauhasta, pihdeistä, säädettävästä avaimesta, neulapihdistä jne.

Moottoripyörätarvikkeita jaettavaksi Three Kingsissä

Matkapuhelimen pidike moottoripyörälle

SP Connect -tuki...

SP Connect -tuki…

Ei arvosteluja

Jos haluat kuljettaa kännykkääsi moottoripyörässä, käyttää karttasovellusta GPS:nä, voit käyttää tätä tukea ankkuroi mobiili tukevasti moottoripyörän ohjaustankoon. Sisältää vedenpitävän kannen puhelimelle, joka on yhteensopiva eri mallien kanssa (153x70mm), joka suojaa päätettä sateelta tai pölyltä. Se voidaan asentaa nopeasti ja helposti kaikkiin vakiokokoisiin ohjaustankoihin.

Varkaudenesto riippulukko hälyttimellä

Myynti

REAPP Moto Disc -riippulukko...

REAPP Moto Disc -riippulukko…

Ei arvosteluja

Moottoripyörät ovat monien varkaiden halun kohteena. Tällä riippulukolla voit suojata sen helposti, eikä vain sitä, vaan siinä on myös a hälytysäänellä 110 dB varoittaaksesi, että kaksipyöräistä ajoneuvoasi yritetään kuljettaa. Se kuuluu aina, kun he yrittävät siirtää moottoripyörää tai pyörää tai yrittävät avata lukkoa. Hälytin toimii paristoilla, jotka kestävät jopa 6 kuukautta.

TomTom Rider 50 (moottoripyörän GPS)

TomTom Rider 50 - GPS...

TomTom Rider 50 – GPS…

Ei arvosteluja

Jos haluat tietyn GPS:n moottoripyörällesi, TomTom Rider on yksi markkinoiden parhaista. Mahdollisuus lisätä kaikenlaisia ​​karttoja, luoda tai tuoda reittejä GPX:n kautta, ohjaustangon tuki, kestävä muotoilu, 4,3″ värillinen kosketusnäyttö älykäs järjestelmä säätää kirkkauden automaattisesti, IPX7-suojaus sadetta ja EU-kartat mukana muiden eksklusiivisten palvelujen joukossa.

Suoja mönkijän ja moottoripyörien vaihtoon

Autodomy suojakenkä...

Autodomy suojakenkä…

Ei arvosteluja

Toinen hyvä lahja moottorin ystäville on tämä vaihda suoja jotta et vahingoita kenkiäsi tai sinulla ei ole ongelmia, jos vietät pitkiä päiviä vaihtaen vaihteita mönkijälläsi tai moottoripyörälläsi. Se on korkealaatuinen suoja, joka on valmistettu kestävistä materiaaleista, kestää vettä ja aurinkoa, ja se voidaan säätää kaikentyyppisiin kenkiin. Siinä on liukumaton suojakumi, joka estää liukastumisen, ja helppo tarrakiinnitys nopeaa poistamista ja pukemista varten.

Moottoripyörän työkalusarja

OXFORD 2015 peli...

OXFORD 2015 peli…

Ei arvosteluja

On kompakti työkalusarja, joka on ihanteellinen kuljettamaan moottoripyörässäesimerkiksi istuimen alla olevaan tilaan. Siinä on 27 perusosaa yleisimpiin ongelmiin, kuten 2 tyyppiset pihdit, säädettävä jakoavain, ruuvitaltat vaihdettavilla kärjillä ja kuusiokoloavaimet.