Olemme puhuneet pari päivää tiedoista autojen myynti vuonna 2021 ja joitain muita mielenkiintoisia asioita, kuten myydyimmät merkit ja mallit, eniten rekisteröityjä sähkö- ja lisäosat tai Dacia Sanderon menestys yksityismarkkinoilla. Nyt aiomme vaihtaa linjaa ja mennä kohtaan eksklusiivisempia autoja ja/tai superautoja.

Ja tosiasia on, että vaikka markkinat elävät rationaalisilla autoilla ja joita suuri osa espanjalaista yhteiskuntaa voi ostaa, me myös haluamme selata (tai juoruilla) ylellisimmät autoostot vuonna 2021. Hanki popcornia, sillä siellä on todella siistejä autoja. Me aloitimme.

Aston Martin

Menemme aakkosjärjestyksessä ja aloitamme Aston Martin, merkki, joka on sijoittanut 29 autoa Espanjaan viimeisen vuoden aikana. Menestynein on DBX SUV, jossa on 14 yksikköä, jota seuraa tyylikäs Vantage 9:llä. DB11 ja DBS jakavat tasaisesti loput kuusi rekisteröintiä.

Audi

Audi RS e-tron GT takatesti

Menemme Audi, joka kaikista toimituksistaan ​​on rekisteröinyt 12 yksikköä R8:aa, vähintään 39 uutta e-tron GT:tä ja 10 RS e-tron GT:tä. Jatkaen Audi RS:stä, 167 RS Q3, 34 RS Q8, 22 RS 5, peräti 67 RS 6 ja 7 kpl RS 7:stä on myyty.

Bentley

Mitään pahaa ei myöskään ole annettu Bentley. Jos katsomme luetteloita, tuotemerkki on toimittanut 29 Bentley Continentalia, 23 yksikköä Bentaygaa ja huomattavat 8 yksikköä Flying Spuria. Yhteensä Bentley on rekisteröinyt maassamme 60 autoa

Ferrari

Hyppäämme myyttisyyteen Ferrari, merkki, johon käytännössä kaikki suorituskykyisten autojen ystävät ovat rakastuneet. Bentleyn tavoin he ovat myyneet 60 ajoneuvoa Espanjassa. Jakauma on ollut seuraava: 3 488:lle, 4 812 GTS:lle, 23 yksikköä F8:lle, 1 GTC4 Lussolle, 4 Portofinolle, vähintään 17 elegantille Romalle ja 8 SF90 Stradalelle.

Lamborghini

Lamborghini

Emme jätä Italiaa, no Lamborghini Se on pystynyt rekisteröimään 26 autoa maassamme. Kysytyin on ollut Urus, 19 kappaletta. Myös 6 Huracania ja yksi Aventador on myyty.

Lexus

Lexus Siinä ei ole kelloa rikkovaa superautoa, mutta se ei voinut jättää huomiotta Lexus LC 500:ta, kaunista autoa, joka V8-versiossaan kuulostaa enkeliltä. Tästä mallista on rekisteröity 9 kpl.

Maserati

Eikä vuosi 2021 ole mennyt huonosti Maserati, 175 yksikköä ja iso hyppy edelliseen vuoteen verrattuna. Tietysti suuri osa tästä myynnistä on ollut Maserati Levanten ja sen 118 rekisteröinnin ansiota. Ghiblit ovat myyneet 54 ja Quattroporte 3 autoa.

Mclaren

Mclaren

Mitä tulee britteihin Mclaren viittaa, menestynein on ollut 600 LT -malli, jolla on 5 myyntiä. GT on hankittu neljä kertaa ja erittäin nopea 720 S vain 2.

Mercedes

Palaamme Saksaan kanssa Mercedes, joka on tietojen mukaan rekisteröinyt 24 AMG GT -perheen autoa, vaikka on sääli, että emme tiedä kunkin korien erittelyä.

Porsche

Kukapa ei laittaisi a Porsche heidän elämässään? Saksalainen yritys on myynyt Espanjassa peräti 2 423 ajoneuvoa vuonna 2021. Macan on ollut kysytyin 877 autolla, jota seuraa Cayenne 641:llä. Alla Taycan 314:llä, 911 303:lla ja Panamera 175 rekisteröinnillä. . Alareunassa ovat Boxster 63 myynnillä ja Cayman 50:llä.

Rolls-Royce

Rolls-Royce

Päätämme vertailuautomerkkiin ylellisyyden, emme etujen, suhteen, Rolls-Royce. Tästä myyttisestä yrityksestä on myyty 2 kpl Ghost-mallia ja yksi uusi maastoauto, Rolls-Royce Cullinan.

Nyt et voi jättää väliin paria kysymystä. Oletko ollut näiden eksklusiivisten autojen ostaja? Minkä tässä mainituista ostaisit, jos voisit?

Lähde – ANFAC