Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Peugeot’n perinne avoautosegmentissä on ikivanha. Itse asiassa se oli ensimmäinen yritys maailmassa, joka tarjosi tämäntyyppisen ajoneuvon sisäänvedettävällä kovakatolla. Siitä lähtien tällä alalla on saavutettu menestystä, mutta nyt tämäntyyppisillä ajoneuvoilla ei ole kysyntää. Näin on, se sen viimeinen malli oli 308 CC ja siitä lähtien avoautot ovat havaittavissa niiden poissaolollaan. Mutta entä Peugeot e-2008 Cabrio?

Kuten olemme jo sanoneet, Peugeot on avoautojen asiantuntija mutta tänään hänen suunnitelmansa kulkevat muita polkuja. Niin paljon, että Stellantis keskittyy kaikkien sen muodostavien merkkien täydelliseen sähköistämiseen. Lisäksi kaikki heidän ponnistelunsa on suunnattu Tyydytä niiden mallien kysyntä, joilla on eniten pitoa: SUV-autot. 2008 on sen uusin uutuus ja tästä syystä tulee tämä renderöinti, joka näyttää millainen hypoteettinen cabrio-versio voisi olla. Onko siinä järkeä?

Peugeot e-2008 Cabrio ei ole Stellantisin suunnitelmissa lyhyellä, keskipitkällä tai pitkällä aikavälillä…

X-Tomi Designin Peugeot e-2008 GT Cabrio etupuolen renderöinti

Emme tiedä, onko avoauton katumaasturissa järkeä, mutta on merkkejä, jotka ovat kokeilleet sitä vaihtelevalla menestyksellä. Land Roverilla ja Nissanilla he antoivat itselleen monumentaalisen «maidon» vastaavilla Evoque- ja Murano-avoautoillaan. Kuitenkin, Volkswagen-konsernissa he näyttävät koskettaneen taivasta T-Roc Cabriolla Joten se myy enemmän tai vähemmän hyvin. Tosiasia on, että tämä hypoteettinen e-2008 Cabrio on renderöinti, joka tulee suunnittelijan X-Tomi Designin työn ansiosta.

Kuten näette, e-2008 Cabrio by X-Tomi -malli pysyy uskollisena uudistetun Peugeot B-SUV:n linjoille. Suuri muutos syntyy, kun irrotetaan takaovet, katto ja sitä tukevat B- ja C-pilarit. Näyttää myös siltä, ​​​​että tuulilasia on venytetty enemmän aerodynamiikan ja reiän parantamiseksi huppu. Se näyttää kankaalta koska säiliö ja asento muistuttavat klassista tekstiilikatolla varustettua cabriota.