Saltar al contenido

Mitä varotoimia on noudatettava puhdistettaessa moottoripyörän kromia?

12 de agosto de 2021
Mita varotoimia on noudatettava puhdistettaessa moottoripyoran kromia

Yksi alueista, joka tuo suurimman kauneuden moottoripyörälle, on sen kromi. Tämäntyyppiset kappaleet tarjoavat houkuttelevuutta, joka kiinnittää paljon huomiota ja jota ennen jokainen pyöräilijä kääntää päänsä ihailun merkkinä.

Huonona puolena havaitsemme, että niiden vaatima huolto on jonkin verran suurempi yksinkertaisen tosiasian vuoksi likainen kromi tai ei -houkutteleva ulkonäkö pahentaa koko ulkoasua. Tai mikä on sama, moottoripyörä, jossa on likainen kromi tai ei kovin kiiltävä, muuttuu ihailtavasta huonon vaikutelman antamiseen.

Puhdista kromi

Tästä syystä sinun on puhdista kromi jollain varmuudella. Tällä tavalla halutun vaikutuksen saavuttaminen on helpompaa eikä niiden kiillon palauttaminen maksa niin paljon, jos niitä ei ole kiillotettu pitkään aikaan.

Muista, että rasvan, pölyn, hyönteisten tai muiden aineiden kaltaiset aineet eivät kestä kauan tahraa nämä palaset, joten jos heidän hygieniansa laiminlyödään, heidän on paljon vaikeampaa saada takaisin alkuperäistä loistoaan.

Ole varovainen, kun puhdistat kromia

Helpoin asia on hakea saippua ja vesi niiden päälle sekä kuivaus. On myös mahdollista käyttää tätä tarkoitusta varten valmistettuja tuotteita, jotka siten saavuttavat suuren kiillon. On kuitenkin joitain varotoimenpiteet jotka on otettava huomioon, jotta puhdistustyöt olisivat oikein:

  • Käyttää vahvat tai «aggressiiviset» tuotteet Se ei ole kätevin, koska on kromia, joka voi kärsiä enemmän sen vaikutuksesta. Siksi saippua ja vesi riittää melkein. Jos aiotaan käyttää valmistettuja aineita, niiden on oltava «pehmeitä» ja että ne pystyvät tuomaan esiin metallin kiillon.
  • Muiden alueiden, kuten ketjun, puhdistaminen tai voitelu voi olla myös varovaisuutta, koska tämä rasva tai tuotteet voivat pilata kromialueet. Siksi näitä huoltotehtäviä suoritettaessa on kiinnitettävä erityistä huomiota. Itse asiassa loogisin asia on, että ne tehdään ennen kromin puhdistamista.
  • Toisaalta älä käytä haitallisia aineita. Tämä on tapaus liuottimia, jotka voivat huonontaa muovisia alueita. Myös, Kuuma vesi se aiheuttaa enemmän korroosiota alumiinissa ja raudassa, jos kromissa on näitä metalleja.
  • Ruosteen puhdistaminen kaavitsemalla se millä tahansa on virhe. Sinun on käytettävä folio ja älä hankaa liian kovaa, koska se ei ole tarpeen. Ja se on, että mitä vähemmän kromia hierotaan, sitä vähemmän sen huononeminen.
  • Suorita samat puhdistustehtävät riippumatta alue, jolla se on asuttu tai missä moottoripyörä liikkuu ja lepää, on myös tarkistettava. Se ei ole sama meri- ja kostealla alueella, jossa metallit kärsivät paljon enemmän kuin sisä- ja kuiva -alue, jossa pöly voi olla tärkein vihollinen.

Oliko tästä viestistä apua?