Saltar al contenido

Mitkä ovat Citroën Berlingon mitat?

16 de junio de 2022
Mitka ovat Citroen Berlingon mitat

The Citroën Berlingo on auto monipuolinen, ihanteellinen ajoneuvo työhön, mutta myös vapaa-ajan viettoon. Yksi tämän mallin tärkeimmistä ominaisuuksista on sen mitat.

Siellä on citroen berlingo eri kokoisia. tänään kerromme sinulle mitkä ovat Citroën Berlingon kaikkien versioiden mitat.

Harkitsetko Citroën Berlingon ostamista? muista, että meillä on laaja valikoima Clicarsissa paras hinta.

Citroën Berlingon mitat versioittain

The citroen berlingo Se on yksi ranskalaisen brändin klassisista malleista, ja sitä valmistetaan vuosikymmeniä Stellantisin Vigon tehtaalla.

Siitä on hyötyajoneuvoksi suunniteltu versio nimeltä Van ja toinen matkustajaliikenteeseen suunniteltu MutlSpace.

Mitat Citroën Berlingo käytettyjä ja tilaisuuksia ne eroavat toisistaan ​​niin kauan kuin se on 5- tai 7-paikkainen versio ja siinä on kaksi koria: M ja XL.

Citroën Berlingo pakettiauton mitat

On olemassa kahdenlaisia Citroën Berlingo pakettiauto, kaupallinen versio, mittojen mukaan. Palkittu Vuoden hyötyajoneuvo 2019 mukautuu jokaisen työntekijän tarpeisiin.

Mukana on M-koon Citroën Berlingo, jonka pituus on 4,40 metriä ja pidennetty versio XL, jonka pituus on 4,75 metriä.

Lisäksi Citroën Berlingosta on saatavana erikoisversioita, kuten sähkökäyttöinen Citroën ë-Berlingo, Citroën Berlingo Van Worker, jotka on tarkoitettu varusteita kuljettaville ammattilaisille; ja Citroën Berlingo Van Driver, joka on suunniteltu yrityksille ja niiden työntekijöille, jotka joutuvat tekemään pitkiä matkoja tai tekemään monia toimituksia kaupunkialueilla.

Citroën Berlingo Multispace Mitat

The Citroën Berlingo Multispace Se on valikoiman perheauto, joka on suunniteltu kaikenlaiseen elämäntyyliin ja jolla on omat ominaisuudet, kuten modulaarisuus ja tilavuus. Sitä myydään myös sähköversiona.

The Citroën Berlingo Multispace Saatavana myös koossa M ja XL. Molemmat ovat saatavilla 5- ja 7-paikkaisina versioina ja tarjoavat optimaalisen mukavuuden.

Koko XL on 35 senttiä pidempi kuin koko M pidemmän akselivälin ja takaylityksensä ansiosta.

Siitä on versio Citroën Berlingo Multispace suunniteltu seikkailunhaluisimmalle. Sitä kutsutaan nimellä Citroën Berlingo XTR, ja se erottuu oranssista väripaketistaan, joka on läsnä kaikissa ulkoisissa yksityiskohdissa.

citroen berlingo multispace mitat

Minkä kokoista Citroën Berlingoa etsit, Löydät sen Clicarsista. Tule mukaan ja kokeile mikä on sinulle paras!

Oliko tästä viestistä apua?