Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Mitsubishi ASX 2023:lla on jo hinta Espanjassa. Hänen yhdistelmänä helpompi versio, 90 CV ja ilman minkäänlaista hybridisaatiota on mahdollista hankkia se alkaen 23 490 euroa joka rahoituksen piiriin kuuluvin kaupallisin alennuksin jää 19 490:een. Vaikka se on a edullisempi hinta kuin sen vaihtoehtojen keskimääräinen hinta hyötyajoneuvojen segmentissä on silmiinpistävää, että se on ainakin lanseerauksensa aikana auto hieman kalliimpi kuin Renault Captur, malli, jonka kanssa se jakaa käytännössä kaikki komponentit (niiden esteettinen samankaltaisuus on enemmän kuin ilmeinen).

Merkkinsä alkuperästä huolimatta tämä auto ei ole peräisin Japanista. Valmistettu Valladolidissakuten sen «kaksoisveli» Renaultilta, uusi ASX on Mitsubishi vetoaa palauttavansa osan menettämänsä maaperän Euroopassa viimeisen vuosikymmenen aikana. Se voi kuitenkin olla pettymys, koska sekä sen ulkonäkö että sisätilat tai propulsiojärjestelmien tarjonta ovat vähän tai ei ollenkaan eroa ranskalaiseen tuotteeseen, joka sen lisäksi, että se saapui ensimmäisenä (paras sijainti), on tänään halvempi. Mitä varten tämä on? Miten ne sitten eroavat?

Hinta Mitsubishi ASX 2023 Espanja

Enimmäkseen, ne eroavat takuusta, jonka jokainen yritys tarjoaa ostokseensa. Japanilaiset antavat viisi vuotta, kun taas gallialaiset vain kolme. on myös joitain pienet kontrastit varustelussa ASX:n eduksi, mutta ne eivät missään tapauksessa kompensoi sitä lähes 3000 euroa enemmän, mitä Mitsubishi pyytää tästä ajoneuvosta, niin monipuolinen ja tehokas. Varustustasoja on neljä: Spirit, Motion, Kaiteki ja Kaiteki+. Perus sisältää «täys-LED» ajovalot, takakameran, siirrettävän takapenkin ja monia ajoapua.

ASX 2023 on «all-terrain». Pituus 4,23 metriäviisi suhteellisen tilavaa istuinta ja tavaratila, joka ei ole pienempi: 422 litraa, yksi luokkansa parhaista. Sen mitat ovat naulattu Capturiin, jossa on myös a moottorivalikoima melkein identtinen (Renault lisää vielä yhden bensiinin «bifuel»-tekniikalla, jonka ansiosta se voi käyttää kaasua liikkumiseen). Perinteisellä bensiinillä (dieselvaihtoehtoja ei ole) on 90, 140 tai 160 CV, jotka ovat kaksi tehokkainta mikrohybridisoitua (MHEV). on myös ei-plug-in-hybridi (HEV) 145 hv:lla ja ladattava hybridi (PHEV), jonka teho on 160 hv ja 49 km sähköautonomia.

Lähde – Mitsubishi