Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Mitsubishi L200:n uusi sukupolvi tulee olemaan käännekohta japanilaisessa talossa. Tämä on hyvin erikoinen malli, koska se on ensimmäinen, joka on kehitetty Renault- ja Nissan-kumppaneidensa avulla. Kaiken kaikkiaan älä odota talon, jossa on kolme timanttia, «makeuttaneen» menestyneimmän ja myydyimmän mallinsa. Syy L200:n menestys on, että se on kova ja sen maastodynamiikka on markkinoiden paras, ja se Mitsubishi he tietävät.

Kaiken kanssa, uuden L200:n virallisen debyytin päivät ovat alennettuja. Talon ilmoittama päivämäärä on heinäkuun 26. päivä, vaikka ennenkin saamme varmasti uusia vihjeitä. Tässä tapauksessa he ovat käyttäneet tilaisuutta näyttää kaikille omansa uusi alusta sekä dieselvoimansiirto. He tekevät sen parilla teaserilla, joissa he näyttävät paljaan alustan sekä moottorin, mutta sinänsä, erikseen, he sanovat melko vähän. Heidän tehtävänsä on tietää se yhdessä.

Uusi Mitsubishi L200 säilyttää äskettäin kehitetyn tikkaiden alustan…

Ymmärtääksesi, mistä uusi Mitsubishi L200 on tehty, sinun on katsottava heidän julkaisemansa teaser-video. Siinä merkki näyttää kuinka se toimii äärimmäisissä tilanteissa, kuten erittäin mutaisessa kokeessa. Ja avain tällaisen suorituskyvyn tuottamiseen on sen uudessa tikkaiden rungossa. Japanilaisen yrityksen mukaan se on suunniteltu tyhjältä sivulta, mutta se ei ole ainoa mekaaninen komponentti, joka on luotu tyhjästä.

Kun he keräävät omaan virallinen lehdistötiedote…

«Hän hiljattain kehitetty tikkaiden runko ja kaksinkertainen tukivarsi etujousitus ja äskettäin suunniteltu lehtijousitettu takajousitus tarjoavat erinomaisen ajokyvyn ja a hyvä ajomukavuus korkealla tasolla«

Lisäksi Yoshiki Masuda, Mitsubishi Motorsin tuotepäällikkö, selittää, mikä sen kehitysprosessi on ollut…