Mitsubishi on päättänyt kiivetä ulos kolosta, johon se putosi muutama vuosi sitten. Vuoden 2008 talouskriisi (joka näyttää nyt kaukaiselta) pakotti sen lykkäämään lanseerauksiaan likviditeetin puutteen vuoksi. Sitten tulivat CO2-päästöt ja sen putoaminen armosta ja myöhempi siirtyminen Nissanin riveihin. Nyt kun hän on entisen kilpailijansa vaipan alla, hän kuitenkin näkee asiat eri tavalla. Asiat ovat muuttuneet niin paljon, että he uskaltavat herättää urheiluyrityksensä henkiin Ralliart.

Olemme puhuneet pitkään Ralliartin paluusta viime kuukausina. Enemmän kuin mitään, koska me kaikki iloitsimme suuresti siitä, että hänen suunnitelmansa seurasivat noita polkuja. Kuitenkin tieto siitä, kuinka he tekisivät sen, muuttui radikaalisti. Kolmen timantin talossa he kuitenkin kuulevat kuuron ja todisteet ovat heidän viimeistellessään olevissa julkaisuissa. Esimerkki tästä on julkaisussa päivitetty valikoima he esittävät Thaimaa.

Suuri yllätys on Mitsubishi Mirage Ralliart, joka ei kaiken lisäksi lisää tehoaan…

Mitsubishi Mirage Ralliart 2022 - Mitsubishi Space Star Ralliart 2022 0

Jos et muistanut Thaimaa on yksi Mitsubishin tärkeimmistä markkinoista. Suurin osa heidän myynnistään ja vuotuisista voitoistaan ​​tulee asiakkailta. Siksi on loogista, että japanilainen yritys haluaa pitää monet faninsa tyytyväisinä. He eivät siis ole miettineet kahta kertaa ja esittelevät kolme harjakattoista uutuutta ja kaksi on kehystetty kuolleista nousseen Ralliart-bannerin alle. Kyse on Xpander, Triton Ralliart ja Mirage Ralliart.

Mitsubishi Xpander on sekoitus tila-auton ja maastoauton välillä. Ei turhaan, sen siluetti on erittäin viehättävä ja niin paljon, että se myy kuin churrot. No, vuodelle 2022 se julkaisee parannuksia, kuten matkustamomitä sinä näet paransi sen laatua ottamalla käyttöön parempia materiaaleja. Toisaalta he ovat myös työstäneet CVT-vaihteistoa varmistaen, että siirtyminen merkkien välillä on sujuvampaa ja suorempaa.

Mitä tulee Mitsubishi Triton Ralliart vähän sanottavaa. Tunnemme Euroopassa L200-avoauton kaksiohjaamisella korirakenteella ja urheiluyrityksen imagolla. Paranna sen ulkonäköä Ralliart-logolla olevilla sivutarroilla, lokasuojalla ja tavaratilavuorilla. Älä myöskään unohda puskurin ohjaimia tai a sisustus erottuu erityisistä matoistaan ja kojelaudan tiedot.

Viimeisenä on Mitsubishi Mirage Ralliart. Tämä on meidän (tai oli meidän) avaruustähtemme «mausteisella» ilmeellä. Ja surullisinta kaikessa on tämä «soturi» -kuva ei lisätty mekaanisia parannuksia. Joten hän pysyy hänen kanssaan. 1,2 MPi 84 hv moottori koristeltu uusilla rungon väreillä ja Ralliart-tarroilla. Matot Ralliart-logolla ja kaksisävyiset istuimet punaisena ja mustana erityinen suunnittelu.

Mitä mieltä olet tästä käyttöönotosta? Haluaisitko nähdä sen Euroopassa…?

Lähde – Mitsubishi