Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Retrosta on tullut muotia ja sen lisäksi se auttaa myymään erittäin hyvin. Nostalgia on mahdollistanut Moke Internationalin kaltaisten tuotemerkkien nousemisen uudelleen esiin kuten parhaimpina vuosinaan, vaikka se on aina säilyttänyt kaikkein puhtaimman olemuksensa. Tiedot, jotka vahvistavat, että hänen paluunsa on tosiasia, on se alkuperäinen Mini Moke on herännyt henkiin Limited Edition -version ansiosta. Mutta lisäksi se on tehnyt sen sähköisenä kunnioittaakseen ympäristöä…

Viimeksi kuulimme Moke Internationalista muutama kuukausi sitten. Se tapahtui esittelyn yhteydessä He loivat erikoisversion James Bondille. Ja nyt he palaavat tiedon etulinjaan kertoakseen, että he ovat palaamassa Yhdysvaltoihin, kun neljä vuosikymmentä on kulunut viimeisimmän laitteen myymisestä. Mutta luodakseen hypeä brändi luo uudelleen toinen erikoisversio jota tällä kertaa kutsutaan Electric Moke kalifornialainen Pidät?

Electric Moke Californianin, jonka Moke International vie Yhdysvaltoihin, kantama on 120 kilometriä…

Moke International Electric Moke Californian 1

Kuten kuvista näkyy, tämän version muotoilu pysyy alkuperäisen tiukana. Brändin mukaan sen tärkeimmät hyveet ovat «hauskuus, vapaus ja raikas ilma» yhdistettynä sähköauton ajamisen iloon. Tulos on ilmeinen säilyttää alkuperäisen Moke Californianin nuorekkaan, rento muotoilun. Itse asiassa voit silti nähdä, että se luotiin alun perin kevyeksi sotilasajoneuvoksi…

Liikkumisessa se käyttää pientä 33 kW (44,88 hv) sähkömoottoria joka saa virtansa akusta, jonka kapasiteettia ei vielä tiedetä. Hänen ansiostaan ​​se kiihtyy nollasta 55 kilometriin tunnissa 4,3 sekunnissa ja saavuttaa a suurin nopeus 80 kilometriä tunnissa. Mukaan arvioitu autonomia brändi sanoo, että se voi saavuttaa jopa 80 mailia tai mikä on sama, noin 120 kilometriä täydellä akun latauksella.

Lopuksi he osoittavat sen akun lataus tapahtuu tyypin 1 portin kautta. Loput salaisuudet, jotka eivät ole vielä nähneet valoa, tulevat näkyviin tulevina viikkoina. Emme tiedä milloin, mutta brändi kannustaa meitä olemaan varuillamme, jotta emme laske sitä. Heidän virallinen hinta ja valmistettavien ja myytävien yksiköiden lukumäärä Palattuaan Yhdysvaltoihin he ovat myös tuntemattomia, vaikka heidän pitäisi myös selvittää se pian.

Lähde – Moke International