Kun puhumme saastuminen ja CO2-päästöt päädymme aina sähköautoihin. Nykyään ei kielletä, että se on ratkaisu tai yksi useista mahdollisista, mutta muiden vaihtoehtojen tutkimista ei myöskään palkita. Yksi parhaista esimerkeistä tämän ja muiden suurten kaupunkien ongelmien ratkaisemiseksi olisi panostaa hillitympiin ajoneuvoihin. Kyllä, kuten kuuluisa kei auto jotka ovat hallinneet Japania rautaisella nyrkkillä monta vuotta.

Sitten syntyy toinen ongelma. Kun merkki päättää tuoda markkinoille mitoiltaan hillityn ajoneuvon, se kääntää sille selkänsä. Muistatko jo myyttisen Tata Nanon? Siihen asetetut odotukset olivat korkealla, mutta se putosi ja neljä myytiin. No nyt on General Motors kun se palauttaa tämän käsitteen ja antaa sille oman ilmansa. Aloittaa Kiinassa Wuling Nano EV (mikä alkuperäinen nimi), vaikka tässä tapauksessa se on sähköinen.

Wuling Nano EV on 2,49 metriä pitkä ja sen maksimiteho on 24 kW (32,64 hv)…

Wuling Nano EV

Alusta alkaen meidän on selitettävä, että Wuling Nano EV saavutti Kiinan markkinoille muutama kuukausi sitten. Meillä ei kuitenkaan ollut tähän mennessä ollut todisteita. Ja outoa on, että tämä muotoilu ja konsepti voisi hyvinkin olla menestys Euroopassa ja markkinoilla, joilla kaupungit ovat ruuhkaisia. Jotta saisit käsityksen siitä, millaista se on, sen pituus on 2,49 metriäon a leveys 1,52 metriä ja yksi korkeus 1,61 metriä.

Toisaalta siinä on a akselin välinen etäisyys todella leveä 1,60 metriä. Kompaktin kokonsa ja 3,8 metrin kääntösäteen ansiosta se on ihanteellinen kaupunkiympäristöön, jossa vaaditaan ketteryyttä. Suunnittelupuolella se näyttää todella houkuttelevia ja värikkäitä linjoja. Tämän silmiinpistävän printin viimeistelee sävypaletti, jossa neljä erottuu erityisesti: E-Sports White, Hip-Hop Blue, Hip-Hop Yellow ja Digital Grey.

Sisäpuolelta Wuling Nano EV:n suunnittelu on yksinkertainen. Turvallisuus näyttää kuitenkin korkealta, koska 40 % korista on valmistettu erittäin lujasta, kuumamuovatusta teräksestä. Kaiken kaikkiaan sen mukana tulee myös apuvälineitä, kuten ajonvakautusjärjestelmä (ESP), elektroninen jarruvoiman jakomäkilähtöavustin, rengaspaineiden valvontajärjestelmä ja peruutustutka.

Eniten pettymys saattaa olla mekaanikko. Nano EV pärjää a sähkömoottori, jonka teho on vain 24 kW ja suurin vääntömomentti 85 Nm. Emme tiedä akun energiakapasiteettia, mutta he vakuuttavat, että sen toimintasäde on jopa 305 kilometriä yhdellä latauksella. Myös a 6,6 kW pikalaturi Nano EV voidaan ladata täyteen 4,5 tunnissa.

Sen hinta? 49 800 RMB ja 59 800 RMB välillä tai mikä on sama välillä 7 217–8 666 euroa Mikä on hyvä vaihtoehto?

Lähde – Wuling