Saltar al contenido

Mukautetut rekisterikilvet Mukautetut rekisterikilvet

28 de octubre de 2021
Mukautetut rekisterikilvet Mukautetut rekisterikilvet

Mukautetut rekisterikilvet

Ei ole harvinaista nähdä monissa amerikkalaisissa elokuvissa kuinka autot liikkuvat todella yllättävillä rekisterikilpeillä varsinkin espanjalaisille, jotka ovat yli 100 vuoden aikana muuttuneet vähän.

Mutta ei vain Yhdysvalloissa rekisterikilpiä voidaan muokata, vaan myös monissa muissa maissa, kuten Australiassa, Andorrassa, Kiinassa, Isossa-Britanniassa … Joissakin maissa autojen rekisterikilpien räätälöinti Siitä on tullut hyvä tulonlähde, joten sekä hallitukset että kansalaiset ovat todella tyytyväisiä. Haluatko tietää lisää henkilökohtaiset rekisterikilvet? Olet pysäköinyt täydelliseen paikkaan! Me kerromme sinulle!

Yhtä hulluja kuin heidän omistajansa

Auton rekisterikilven räätälöinti voi olla todella hauskaa ja samalla kallista. Päällä Amerikka, esimerkiksi, kirjain- ja numerojärjestelmä on satunnainenSiten voit tehdä haluamasi yhdistelmät. Niiden hinnat vaihtelevat 200 dollaria, vaikka jotkut niistä voivat maksaa tuhansia dollareita. Rekisterikilvet omistajan nimellä, viestejä, hassua, säädytöntä…kaikki on voimassa niin kauan kun ei toistu ja poliisi voi tunnistaa tarvittaessa omistajalle.

On esimerkiksi autoja, joiden rekisterikilpi on hauska, yllättävä, kaunopuheinen, joissain tapauksissa säädytön… Jotkut esimerkit ovat; GOOGLE, TROLL, GOD 666, LOSER, METALLICA … Epäilemättä amerikkalaisten kuljettajien luovuus voi olla todella kiehtovaa.

Mutta he eivät ole ainoita, jotka käyttävät rekisterikilpiään hymyillen. Päällä QueenslandAustraliassa, kuljettajat voivat nyt muokata oman rekisterikilvensä mukaan lukien lopussa a hymiö. Pienellä 300 dollarin hinnalla ne voivat sisältää hymyilevät kasvot, sydämet silmissä, aurinkolasit, silmäniskuja tai naurua.

Hongkongissa hinnat henkilökohtaiset rekisterikilvet ovat yli 600 euroa, on oltava vähintään 8 merkkiä, numeroiden ja kirjainten välissä, ja ovat kirjaimet I, O, Q ovat kiellettyjä lukuvirheiden välttämiseksi. Lisäksi osa halutuimmista rekisterikilpeistä on huutokaupassa miljoonilla euroilla.

Andorrassaesimerkiksi räätälöinti on rajoitetumpi, mutta silti he voivat tehdä sen. Ne eivät voi muuttaa levyn kokoa tai väriä, mutta voivat leikkiä kirjaimilla ja numeroilla, niin kauan kuin tulokset eivät ole moraalin vastaisia, ovat valtion merkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. 40 eurolla, jopa 6 000 eurolla, he voivat muokata rekisterikilpiään. Lisäksi sen vuosihuoltokustannukset ovat 200 euroa enemmän.

Mitä Espanjassa tapahtuu?

Näyttää siltä, ​​että sisään Espanja asia ei toimi samalla tavalla. Niitä on ollut yli 100 vuotta hyvin vähän muutoksia että rekisterikilvet ovat kärsineet, vielä vähemmän kuljettajien mielijohteesta. Täällä rekisterikilvet korreloivat keskenään, eikä niitä voi muuttaa minkään konseptin alla. Tai ainakin näin on aina ollut. Mutta lyhyen aikaa levyjen valmistukseen omistautunut yritys on ottanut pienen askeleen pidemmälle, ja on saavuttanut kahden sen levyn hyväksyntä. Tämä antaa kuljettajille mahdollisuuden suorittaa tästä lähtien hyvin vähän, a muutos heidän rekisterikilveissään. Periaatteessa nämä muutokset voidaan tehdä sen muodossa, kuusikulmainen tai kahdeksankulmainen, tai jotta se voi sisällyttää tiettyjä taustakirjoituksia.

Vaikka se on pieni askel, se antaa moottorin harrastajille mahdollisuuden aloittaa mukauttaa rekisterikilvet Espanjassa, josta tulee upea autolahja.

Oliko tästä viestistä apua?