Saltar al contenido

Näin auton tavaratila on järjestetty matkaa varten

12 de agosto de 2021

Me kaikki odotamme innolla vapaapäivät kärsimättömästi, mutta totuus on se, että valmistaudutaan Pitkä matka Pääsy määränpäähän voi olla melko hankalaa. Jos se tehdään tiellä, ne tulevat näkyviin liikenneruuhkat, tarve sijoittaa lapset hyvin autoon ja tarkistaa, että kaikki ajoneuvon osat ne toimivat oikein… ja meidän on panostettava siihen runko kaikki kuljetettavat paketit.

Ja se on, paitsi niillä, joilla on pakettiauto, a Seitsemän paikkainen maastoauto (ja kaksi takaosaa on laskettu alas) tai mallissa, jossa on farmariauto, kaikilla muilla on edessään tehtävä, joka voi olla ärsyttävää. Joten tässä on muutamia vinkkejä, miten järjestää auton tavaratilan, jotka on myös tiivistetty toimittamalla videolla Istuin.

Iso ja raskas, alareunassa: Suurimmat ja raskaimmat matkalaukut on kätevä laittaa pohjaan. Toisaalta ne eivät paina muita pakkauksia, mutta mikä tärkeintä, ne ovat turvallisempia, koska ne istuttavat painon alemmaksi, laskevat painopistettä ja vähentävät mahdollisuutta liikkua jarrutettaessa tai ohjaus.

Kaikki hyvin kiinnitetty: Löysät esineet tavaratilassa tai matkustamossa tarkoittavat, että ne voidaan muuttaa ammuksiksi onnettomuuden sattuessa. Tästä syystä ne on kiinnitettävä käyttämällä järjestelmiä, kuten hihnoja tai organisaatioverkkoja, joita monet ajoneuvot tarjoavat tai jotka voidaan ostaa lisävarusteena. Tavaratilan kannen läsnäolo auttaa myös pitämään ne paikallaan.

Käytä tilaa hyvin: On pidettävä mielessä, että autoissa on paljon säilytystilaa koko matkustamossa, joten on hyvä käyttää niitä pienempien esineiden sijoittamiseen ja siten tilan vapauttamiseen tavaratilassa.

Takaistuimien kiinnitys: Jos istuimilla ei ole tilaa, takaistuimen turvavyön sitominen on lisävaruste, jotta tavaratilan kuorma ei laukea onnettomuuden sattuessa.

Harkitse auton ominaisuuksia: Jokaisella ajoneuvotyypillä on etuja tai haittoja. Näin ollen ei ole sama kuormata tavaratilaan valtava portti tai sivulle avattava ovi kuin se, jossa on pienempi kulkuaukko. Joissakin tapauksissa suuret matkalaukut ovat ratkaisu, kun taas toisissa on parempi käyttää niitä pienempinä eikä jäykinä, jotta ne mukautuvat paremmin tilaan.

Ole valikoiva: Monta kertaa täytämme matkalaukkumme «joka tapauksessa», minkä vuoksi se vie paljon enemmän kuin mitä todellisuudessa tarvitaan. Näin kuormitettu ei ole vain hankalampaa ja ärsyttävää, vaan se edellyttää myös ylimääräistä painoa, joka vahingoittaa auton kulutusta.

Oliko tästä viestistä apua?