Saltar al contenido

Nämä ovat OCU:n mukaan parhaita sähköautoja

11 de marzo de 2022
Nama ovat OCUn mukaan parhaita sahkoautoja

Kuluttaja- ja käyttäjäjärjestö, OCUon valmistellut valikoiman parhaita sähköautoja Markkinoilta. Tänä vuonna 2022 kolme kymmenestä uudesta autosta on täyssähköisiä, joten kuljettajilla on valittavanaan monia malleja. Jos etsit sähköautoa, mene osoitteeseen napsautuksia ja pääset ratin taakse OCU:n mukaan parhaat sähköautot.

On tärkeää muistaa, että monet valmistajat ovat jo valinneet täysin sähköisen tulevaisuuden. On kuitenkin myös monia merkkejä, jotka ovat valinneet ympäristöystävällisten mallistojen luomisen, kuten Hyundain Ioniq, Volkswagen-ID, BMW i tai jopa Mercedes Benz EQ.

Koska täyssähköisiä malleja on laaja valikoima, kuljettajien päätös on paljon monimutkaisempi. Mallien välillä on monia eroja; hinnat, edut, autonomiat ja on mahdollista, että tulet hulluksi ennen kuin valitset sähköautosi.

Kuluttaja- ja käyttäjäjärjestö on laatinut valikoiman parhaita sähköautoja. Pääkriteerinä on ollut rahan arvo.

hyundai ioniq

The hyundai ioniq johtaa parhaiden sähköautojen valintaa OCU:n mukaan. Sen pituus on 4,47 metriä ja se voidaan valita jopa kolmessa viimeistelyssä; Klass, Tecno ja font-weight: 400;»> ja autonomia 378 kilometriä. Tämän mallin vahvuuksia ovat sen varustelu ja DSG-muutos. Sen lähtöhinta on noin 36 000 euroa, mutta muista, että sähköauton hankintaan voi aina hakea tukea MOVES III -suunnitelma.

Muista se sisään napsautuksia sinulla on laaja valikoima käytettyjä sähköautoja paljon halvempi ja tarkistettu.

peugeot e-2008

The peugeot e-2008 Se on yksi vuoden parhaista sähköautoista ja OCU:n mukaan parhaiden sähköautojen valinnassa se sijoittuu toiseksi. Itään B SUV Sen pituus on 4,30 metriä. Homologoi 136 CV:n tehon ja 433 kilometrin toimintasäteen. Sen lähtöhinta alkaa noin 36 500 eurosta.

parhaat peugeot e-2008 sähköautot

iX3

The iX3 sulkee Kuluttaja- ja Käyttäjäjärjestön korokkeen. Tämän täyssähköisen SUV:n teho on 286 hv, mutta sen lähtöhinta on paljon korkeampi, eikä se ole oikeutettu MOVES III -suunnitelman tukeen.

Hinta-laatusuhteeltaan parhaat pisteet kolmen mainitun lisäksi saavuttaneet mallit Mercedes Benz EQA, jonka teho on 190 CV, volkswagen ID.4 Pro Performance 204 hv:lla Skoda Enyaq iV 204 hv ja Porsche Taycan 4S 530 hv.

Oliko tästä viestistä apua?