Saltar al contenido

Neljä kymmenestä kuljettajasta tekee pieniä kodin korjauksia

6 de agosto de 2021
Nelja kymmenesta kuljettajasta tekee pienia kodin korjauksia

Tarve terävöittää kekseliäisyyttä. Pandemian aiheuttama talouskriisi on saanut monet toimimaan autoteollisuudessa autojensa kanssa, ja lähes 40% espanjalaisista kuljettajista vastaa pienistä vedoista työpajan läpikäymisen sijaan tutkimuksen mukaan DIY -tilanne Espanjan autoalalla.

Vaikka se on yleisempi suuntaus esimerkiksi koristelu tai muoti, el DIY (englannista tee se itse, eli «tee se itse») on levinnyt nelipyöräalalle.

39,4% tutkituista on ollut mekaanikko autollaan. The 18,2% ilmoittaa, että heillä on perustiedot tehdä korjauksia, kun taas 16,2% pyytää ystäviä ja perheenjäseniä ja vain 4,4% on ammatiltaan mekaanikkoja, joilla on pääsy työpajaan, myyntiyrityksen Oscaron tietojen mukaan verkossa auton varaosia ja vastaa tutkimuksesta.

Vaikka autoilijat suorittavat kaikenlaisia ​​toimintoja, pienet vedot ovat yleisimpiä, koska säännöllisesti ostetut osat näyttävät osoittavan: tuulilasinpyyhkijän sulat (37,7%), moottoriöljy (34,5%), ilmansuodattimet (33,2%) , jarrupalat (31,6%), akut (29,4%) ja öljynsuodattimet (27,2%).

Autolla työskenteleminen ei ole aina helppoa, mutta 88,1% huomauttaa, että hän nojaa omaansa henkilökohtainen kokemus sitä varten. On kuitenkin melko yleistä kääntyä ulkopuolisten lähteiden, kuten ammattilaisten (81,9%), puoleen ja nähdä video -opetusohjelmat (74,3%) ja erikoisblogit (70%).

Tärkeimpien joukossa motiiveja korjata auto kotona lueteltu taloudellisia säästöjä että se olettaa (48,7%) ja tunteen ylpeys ja henkilökohtainen saavutus (56,6%).

Oliko tästä viestistä apua?