Saltar al contenido

Nissan Micra

12 de agosto de 2021
Nissan Micra

Nissan Micra on kaupunkityyppinen auto, joka kuuluu segmenttiin B ja jota Nissan on valmistanut vuodesta 1982. Tällä hetkellä markkinoille tulee viides sukupolvi, joka esiteltiin vuonna 2016 ja joka tarjoaa merkittäviä esteettisiä ja teknisiä parannuksia, mikä merkitsee ylivertaista askelta edellisiin toimituksiin verrattuna .

Nissan -logo

Nissan Micran ominaisuudet

päällirakenteetUtilitaristinen
ovet5
aukioita5
runko300 l
tehoa92 hv
kulutus5.3 – 6.3 l / 100 km
hinta 12 707 €
arviointi

The Nissan Micra Se on kaupunkityyppinen auto, joka kuuluu segmenttiin B ja jota Nissan on valmistanut vuodesta 1982. Tällä hetkellä markkinoille tulee viides sukupolvi, joka esiteltiin vuonna 2016 ja joka tarjoaa merkittäviä esteettisiä ja teknisiä parannuksia, mikä merkitsee ylivertaista askelta edellisiin verrattuna . toimitukset. Nissan Micra valmistetaan Flinsin tehtaalla Ranskassa.

Kaupunkiautojen tai erityisesti kaupunkikäyttöön suunniteltujen autojen markkinat ovat yksi kilpailukykyisimmistä segmenteistä, jotka löytävät kaikenlaisia ​​ja monenlaisia ​​valmistajia. Jotkut Nissan Micran suorista kilpailijoista ovat Ford Fiesta, Mazda 2 tai KIA Rio.

Nissan-micra-kansi-3

Nissan Micran ulkoasu

Nissan Micran suunnittelulle on ominaista moderni ja ajanmukainen kieli ja kaanonit. Etuosa koostuu pienestä, kolmion muotoisesta säleiköstä, jota koristavat kromielementit, sekä kaksi pitkää ja ohutta LED-ajovaloa.

Sivulla arvostamme pyöristettyä muotoa käsistä, jossa on joitain melko voimakkaita jännityslinjoja, jotka johtavat taakse, jossa on vähemmän näyttöä. Täällä näet joitain bumerangin muotoisia lentäjiä ja puolustus, jossa on mustalla muovilla päällystetty suoja.

Kaikki uudet Nissan Micra Energy Orange

Samaan aikaan viidennen sukupolven Nissan Micra ilmoittaa osakkeidensa olevan 3,99 metriä pitkiä, 1,74 leveitä ja 1,45 korkeita. Tällä tavalla japanilaisesta hyötyajoneuvosta tulee ihanteellinen auto kaupunkimaailmaan.

Nissan Micra -moottorit

The Nissan Micra se on auto se on saatavana vain bensiinimoottorilla. Se on 1,0-litrainen kolmisylinterinen turboahdettu ahdettu moottori, joka pystyy kehittämään 92 hv ja 144 Nm vääntömomentin. Näitä lukuja voidaan hallita manuaalivaihteistolla, jossa on viisi suhdetta, tai automaattisella vaihteistolla, joka on CVT -jatkuva variaattorityyppi.

Tämä potkuri onnistuu allekirjoittamaan 0-100 14 sekunnissa ja saavuttaa huippunopeuden 171 km / h. WLTP -hyväksyntäjakson mukaan Nissan Micra pystyy rekisteröimään keskimääräisen kulutuksen 6,2 litraa / 100 kilometriä ja hiilidioksidipäästöt 140 grammaa / kilometri, jolloin sille myönnetään DGT: n C -merkki.

Nissan-micra-109

Nissan Micra sisustus

Nissan Micrassa on tekninen sisustus, vaikkakaan ei niin moderni kuin joidenkin kilpailijoidensa. Hytin muovit ovat hyvin viimeisteltyjä, vaikka ne kärsivät joistakin säätöistä. Ratin takana istuu analoginen kojelauta, joka antaa meille tarvittavat tiedot, mutta tuntuu jonkin verran vanhentuneelta verrattuna joidenkin kilpailijoidensa vaihtoehtoihin.

Kojelaudassa on 7-tuumainen näyttö, joka yhdistää kosketustoiminnon fyysisiin painikkeisiin. Huomionarvoisia ovat myös ilmastointilaitteen fyysiset painikkeet sekä fyysinen käsijarru, ei painikkeella. Etuistuimet ovat mukavat, ja hyvän ajoasennon löytäminen on melko helppoa. Kuitenkin takana kaksi aikuista ovat mukavampia, jättäen keskusaukion lapselle tai lyhyelle matkalle.

Nissan-micra-kansi-2

Nissan Micra ilmoittaa 300 litran tavaratilan käsin melko säännöllisellä tavalla, joten voimme tallettaa esineitä ilman suuria vaikeuksia. Viimeistelyssä Nissan Micrassa on viisi varustetasoa: Visia, Acenta, N-Design, N-Sport ja Tekna.

Nissan Micran varustelumahdollisuudet ovat varsin laajat, vaikka voidaksemme nauttia uusimmista saavutuksista, meidän on valittava huippuluokan versiot. Perustason viimeistelystä lähtien vakiovarusteina ovat esimerkiksi automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä, kuljettajan väsymyksen tunnistusjärjestelmä, mäkilähtöavustin ja Nissan -alustanhallinta, joka pystyy rajoittamaan nousua ja aliohjautumista.

Nissan-micra-104

Kun nousemme varustelutasoa ylöspäin, löydämme elementtejä, kuten multimediajärjestelmä, jossa on 7 tuuman näyttö ja yhteensopivuus Apple CarPlayn kanssa, älykäs suojakilpi, joka sisältää kuolleessa kulmassa olevan esineentunnistimen, takatieliikenteen ohjauksen, kaistavahtihälytin, ilmastointi, kaksisävyinen verhoilu, 16-tuumaiset pyörät, sähköisesti säädettävät peilit korinvärisinä, taitettavat, lämmitetyt ja sisäänrakennetuilla LED-suuntavaloilla ja LED-ajovaloilla.

Kuinka dynaamisesti Nissan Micra pärjää?

Meillä Diarimotorilla on ollut mahdollisuus kokeilla Nissan Micraa. Japanilainen apuohjelma erottuu siitä, että se on ihanteellinen auto kaupunkimaailmaa vastaan, sillä sen mitat ja kokoonpano ovat taipuvaisia ​​siihen. Ohjaus on pehmeä, ja vaikka se ei lähetä liikaa, sen avulla voit tehdä käännöksiä huolellisesti.

Jousitus ei ole liian luja, joten se voi suodattaa maaston epätäydellisyydet. Silti emme kokeneet liiallista kehon kääntymistä, joten onnistuimme myös matkustamaan valtatiellä Micran ohjaimilla ilman liikaa vaivaa.

Kaikki uudet Nissan Micra Energy Orange

Mutta siitä huolimatta, Kolmisylinterinen moottori on hieman meluisa, kun tarvitsemme tehoa, mikä heikentää ajomukavuutta jossain määrin. Yleisesti ottaen Micra esitetään ihanteellisena autona kaupunkiliikenteeseen, ja siinä on tarpeeksi henkeä kattamaan jonkin verran pitkiä matkoja moottoritiellä.

Oliko tästä viestistä apua?