Saltar al contenido

Nissan Qashqai

12 de agosto de 2021
Nissan Qashqai

Nissan Qashqai on kompakti maastoauto, segmentti C, jota Nissan on valmistanut vuodesta 2006. Tällä hetkellä markkinoille tulee kolmas sukupolvi, joka esitetään vuonna 2021.

Nissan -logo

Nissan Qashqain ominaisuudet

päällirakenteetKeskikokoinen maastoauto
ovet5
aukioita5
runko504 l
tehoa140-158 hv
kulutus l / 100 km
hinta 25 775 €
arviointi

The Nissan Qashqai on kompakti SUV, segmentti C, jota Nissan on valmistanut vuodesta 2006. Tällä hetkellä kolmas sukupolvi, esiteltiin vuonna 2021. Nissan Qashqaille on tunnusomaista luopua dieselmekaniikasta ja fyysisen, mutta myös tekniikan ja laadun kasvattamiseksi edelleen myydyin C-SUV. Nissan Qashqai on valmistettu vuonna Nissanin tehdas Sunderlandissa (Iso -Britannia).

Kompakteista katumaastureista, jotka haluavat kilpailla Nissan Qashqain kanssa, löydämme muita jakosuodattimet luokkaansa, joista Hyundai Tucson, Peugeot 3008 ja SEAT Ateca erottuvat, vaikka onkin totta, että se on osa segmenttiä, jossa on ”rajattomat” vaihtoehdot: Ford Kuga, Kia Sportage, Opel Grandland X, Renault Kadjar tai Skoda Karoq mm.

Nissan Qashqai 2021 ulkopuoli sininen 26

Nissan Qashqain ulkoasu

Vuoden 2021 Nissan Qashqai on Kompakti katumaasturi että segmentti C on kehystetty mittojen mukaan 4,43 metriä pitkä Se on luokan keskellä, kilpailijoidensa, kuten SEAT Atecan (4,38 metriä), edellä, vaikka muiden, kuten Hyundai Tucsonin (4,50 metriä), takana.

Kolmannen sukupolven Nissan Qashqain ulkoasu on terävä ja viiva ja LED -optiikka antavat sille modernin ilmeen, vaikka todellisuudessa sen linjat voidaan ymmärtää toisen sukupolven Qashqain kehityksenä, joka antaa sille ominaisen kuvan ja persoonallisuuden, ikään kuin se olisi Volkswagen Golf, joka jakaa ominaisuuksia Yhdysvaltain markkinoille suunnatun Nissan Rougen kanssa ja inspiroi konseptiauto Nissan IMq.

Nissan Qashqai 2021 Ulkopuoli Sininen 03

Edestä löydämme klassinen V -muotoinen grilli, suurempi, ja päähenkilönä on japanilaisen yrityksen logo, ja siihen liittyy terävä LED -optiikka, joka toimii pohjana sivussa kulkevalle vyötärölinjalle, sekä joitain silmiinpistäviä verhot kolmion muotoisia.

Profiili korostaa edelleen sitoutumista suorat ja merkityt viivat, kuten vastapuolen muotoilu ovien alaosassa, mutta yksinkertaisempi käsittely kuin Hyundai Tucsonissa. Samoin japanilaiset ovat päättäneet jatkaa pyöreiden askelmien säilyttämistä monikulmaisen muodin vahingoksi ja ottaneet käyttöön mustan katon ja pilarit levyn visuaalisen kuormituksen vähentämiseksi.

Nissan Qashqai 2021 Ulkopuoli Sininen 01

Takavedot käytännössä sama tyylinen ratkaisu kuin edellinen sukupolvi, toisin sanoen vaakasuoraan suuntautuva optiikka, johon on liitetty merkittävä taitettu ohutlevy ja pieni siipi, joka on takalasissa ja jota koristaa hain evan muotoinen antenni.

Nissan Qashqai 2021 ulkopuoli sininen 06

Nissan Qashqain moottorivalikoima

Nissan Qashqain moottorivalikoima erottuu diesel -mekaniikan puuttuminen ja sitoutuminen sähköistykseen. Siten aloitusvaihe koostuu kehittyneestä 1.3 DIG-T, turboahdettu bensiinimoottori 12 V lievä hybridisaatio ja DGT ECO -merkki, joka on saatavana 140 hv ja 240 Nm tai kanssa 158 hv ja 270 Nm.

Molemmat moottorit on vakiona varustettu kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla, jossa on etuveto. 158 hv: n versio voidaan yhdistää CVT Xtronic-automaattivaihteistoon sekä nelivetojärjestelmään, vaikka aina yhdessä automaattivaihteiston kanssa.

Nissan Qashqai 2021 -moottorit 02

Kolmas valittavissa oleva moottorointi on nimeltään yksi e-POWER, a erittäin erikoinen hybridijärjestelmä saatavana vuodesta 2022 lähtien. Tämän järjestelmän Nissan Qashqain pyörät liikkuvat a 190 hv ja 330 Nm sähkömoottori, joten ajokokemus tässä mielessä on sähköajoneuvon.

Näin ollen mainittu sähkömoottori saa virtansa 1,5 kWh: n akusta, joka on tyypillinen muille kuin plug-in-hybridimekaniikoille, eikä plug-in- tai sähköhybridille, joten tämä pieni akku ladataan 155 hv 1,5 turbo -bensiinimoottori, jossa on muuttuva puristus ja toimii sähkögeneraattorina.

Tämän järjestelmän teoreettinen etu on 1,5 -bensiini toimii paikallaan, tietyllä optimaalisella kierrosmäärällä, jonka pitäisi aiheuttaa a suurempi kokonaistehokkuus energiamuutokset huomioon ottaen.

Nissan Qashqai 2021 ulkopuoli sininen 23

Kolmannen sukupolven Nissan Qashqai on rakennettu CMF-C-alusta Allianssista, jonka runkoon on järjestetty parannettu hitsaus- ja leimauskäsittely, lujien terästen ja alumiiniseoksesta (huppu, ovet, siivet …) ja muovista (tavaratilan luukku) tehtyjen osien käyttö, mikä johtaa Jäykkyys kasvoi 41% ja laski 60 kg.

Mitä tulee jousitusjärjestelmään, se perustuu perinteiseen McPhersoniin edessä, kun taas takana käytetään vaatimatonta vääntösauvaa, joka antaa tilaa kehittyneelle monilukolle 20 tuuman pyörillä ja nelivetoisilla versioilla.

Nissan Qashqain sisustus

Nissan Qashqain sisustussuunnittelu panostaa edelleen jatkuvuuteen selkeä, yksinkertainen ja järjestetty esitys, joista fyysisten säätimien käyttö multimediajärjestelmään tai ilmastointilaitteeseen. Lisäksi Nissan lupaa harppausta materiaalien laadussa, käyttämällä ratkaisuja, kuten nahkamaista muovia, kojelaudan tai keskikonsolin peittämiseksi pseudokontrastin ompelemalla sekä yleinen päivitys teknologia -asioissa joka vertaa sitä uusimpiin kilpailijoihinsa käynnistettäessä.

Kaikki uudet Nissan Qashqai

Kojelaudan kruunaa kelluva 9 tuuman kosketusnäyttö, johon on lisätty 12,3 tuuman digitaalisten instrumenttien käyttö, sekä uusi heijastusnäyttö 10,8 ”. Nissan Qashqain varusteisiin kuuluvat muun muassa adaptiivinen vakionopeudensäädin, jossa on Stop & Go -toiminto ja ohjausapu, itsenäinen hätäjarrutus, 360 asteen kamera, törmäystä edeltävä apu, kuolleen kulman ilmaisin tai automaattinen pysäköinti.

Mitä tulee tilaan, akseliväli on kasvanut 20 mm kunnes se saavuttaa 2 666 mm, joka sijoittaa sen jälleen segmentin keskelle, kuten Tavaratila 480 litraa, joka lupaa asumiskyvyn paremman kuin edellinen malli ja sopii neljälle matkustajalle.

Kaikki uudet Nissan Qashqai

Nissan Qashqain dynamiikka

Diariomotorissa edelleen meillä ei ole ollut mahdollisuutta testata vuoden 2021 Nissan Qashqai, mutta olemme päässeet rattiin, jota pidämme tähän asti vertailukohtana yleisessä kompaktissa katumaastureissa: Hyundai Tucson 2021, voittaja vertailussa asfaltilla ja 4×4: llä.

Hyundai Tucson 2021 vaikuttaa meistä erittäin tasapainoiselta autolta kaikilta osiltaan, jossa on mukava jousitus, mutta joka tukee runkoa aatelisesti, ja siinä on riittävästi voimaa 180 hv: n turbo -bensiinimoottorissa selviytymään kaikissa olosuhteissa ja sillä on suuri vetovoima ajon aikana maasto. Kaksikytkentäinen automaattivaihteisto tarjoaa kuitenkin kokoonpanon, joka keskittyy enemmän mukavuuteen kuin urheilullisuuteen ja nopeuteen vaihteissa, ja alhainen maavara rajoittaa asfalttia.

Nissan Qashqai 2021 ulkopuoli sininen 24

Nissan Qashqain esittelyvideo

1628803488 459 Nissan Qashqai

Oliko tästä viestistä apua?