Saltar al contenido

Nissan x-trail

12 de agosto de 2021
Nissan x trail

Nissan X-Trail on kompakti maastoauto, segmentti C, jota Nissan on valmistanut vuodesta 2000. Tällä hetkellä neljättä sukupolvea markkinoidaan vuonna 2021.

Nissan -logo

Nissan X-Trailin ominaisuudet

päällirakenteetSuuri katumaasturi
ovet5
aukioita7
runko565 l
tehoa160 hv
kulutus6.3 – 6.8 l / 100 km
hinta 30 996 €
arviointi

The Nissan x-trail on kompakti maastoauto, segmentti C, jota Nissan on valmistanut vuodesta 2000. Tällä hetkellä neljättä sukupolvea markkinoidaan vuonna 2021. Nissan X-Trailia tarjotaan yhtenä korina, jossa mahtuu viidelle tai seitsemälle matkustajalle ja Yhdysvalloissa sitä markkinoidaan nimellä Nissan Rogue. Sille on ominaista maastoauto, jolla on suuri kapasiteetti asfaltilta, ja se on yksi aasialaisen yrityksen suurimmista bestsellereistä. Sitä valmistetaan Kandan tehtaalla Fukuokan prefektuurissa Japanissa.

Jopa seitsemän istuimen maastoautojen joukosta, jotka pyrkivät kilpailemaan Nissan X-Trailin kanssa, löydämme luokan C-segmentissä muita crossover-autoja, joista Toyota RAV-4, Honda CR-V tai Hyundai Santa Fe erottuvat.

Nissan X Trail 2022 15

Nissan X-Trailin ulkoasu

The Nissan x-trail on päivittänyt imagoaan vuonna 2021 suhteessa uudelleensuunnitteluun, joka toimitettiin vuonna 2018 kolmannelle sukupolvelle. Japanilainen yritys päätti antaa etupuolen näkyvyyden ylimitoitetulle säleikölle, joka erottuu vielä enemmän optisen ryhmän erottelusta. Valitsemalla konepellin kahdessa tasossa on mahdollista vahvistaa syntynyttä lujuuden tunnetta. Erittäin korkea vyötärö, joka lopetetaan saapuessaan pilariin Amutta se ei kuitenkaan vähennä sitä paremmuuden tunnetta tiellä.

Vaikka saattaa tuntua siltä, ​​että tämän sukupolven Nissan X-Trail on hieman «kesytetty», yksi sen tunnusmerkeistä on se, että se säilyttää hyvät ominaisuudet, kun päätetään jättää asfaltti matkalle likaisille teille ja vaativampaan maastoon. On selvää, että se on myös hieman merkitsemätön Nissan Qashqai -laitteesta.

Nissan X Trail 2022 8

On rakennettu Nissan-Renault-Mitsubishin kolminkertaisen liiton CMF-C-moduulialustalle ja sen mitat alkavat 4,65 metrin pituudelta, mikä on välttämätöntä näiden kolmen istuinrivin majoittamiseksi mukavasti seitsemälle istuimelle.

Nissan X-Trail sisustus

Nissan X-Trailin ohjaamo on viimeistelty hyvin samankaltaisella tavalla kuin Nissan Qashqain ohjaamo, joka on yksi segmentin suurimmista ja houkuttelevimmista sisätiloista. Käytännön osa on Nissan x-trail.

Nissan X Trail 2022 6 istuinta takana

Se on tilava ja ergonominen, ja siinä on paljon tilaa esineiden jättämiseen. Sitä myydään viisipaikkaisena kokoonpanona ja seitsemän paikkainen kokoonpano. Tässä viimeisimmässä versiossa ei ole odotettavissa suuria muutoksia, joten takaistuimet sopivat vain lyhyisiin siirtoihin tai lapsille, koska jaloissa on yleensä vähän tilaa.

Sisustus on paljon teknologisempi digitaalisten instrumenttien tulo 12,3 tuuman näytöllä, jossa on kelluva suunnittelukonsoli, joka hallinnoi infotainment-järjestelmää. Käytännöllisyydestä ei kuitenkaan luoputa, sillä siinä on ilmastointilaitteen fyysiset säätimet, kun taas puhekeskusteluapulainen voi käyttää joitain komentoja ilman, että sinun tarvitsee ottaa käsiäsi ratista.

Nissan X Trail 2022 7 paikkaa takana

Nissan X-Trail -moottorit

Mitä tulee mekaniikkaan, Nissan x-trail tulee Eurooppaan samalla voimansiirrolla kuin Nissan Qashqai jo. Kastettu järjestelmäksi ePower, kohtaamme hybridimekaniikan, joka ei toimi tavanomaisen järjestelmän tavoin sähkömoottorin tukemana lämmölle, mutta tässä tapauksessa se on polttoneste, joka toimii generaattorina, Tässä tapauksessa hän on vastuussa tuottamansa sähkön syöttämisestä ajoneuvon liikuttamisesta vastaaville sähkömoottoreille.

Ylimääräinen energia, jota sähköinen käyttövoimajärjestelmä ei tällä hetkellä käytä, on tallennetaan suoraan pienellä akulla, joka myös latautuu hyödyntääkseen regeneratiivisen jarrutuksen tuottamaa energiaa. Nissan Qashqai ePowerin tapauksessa etuakselissa sijaitseva sähkömoottori pystyy kehittämään 190 hevosvoimaa ja 330 Nm, kun taas moottori / generaattori on 155 hv: n 1,5 -bensiinimoottorinen turbo -lohko.

Nissan X Trail 2022 8

Oliko tästä viestistä apua?