Nokian Renkaat on esitellyt vain muutama tunti sitten uuden tuotteen. Sitä kutsutaan Nokian Outpost AT ja se on neljän vuodenajan rengas, joka keskittyy suuriin avolava-autoihin ja maastoautoihin, ja se seuraa edellistä Rotiiva AT Plusia. Se on luotu globaali tuote äärimmäisimpään käyttöön kaikissa sääolosuhteissa.

Rengasmerkki, jolla on yli 80 vuoden kokemus, ei ajattele vain tämän uuden Outpost AT:n työkäyttöä, vaan myös myös seikkailunhaluisille asiakkaille jotka yleensä jättävät asfaltin ja yksinkertaiset jäljet. Nokian tavoitteena on murtautua voimalla Euroopan markkinoille.

Mudalle, hiekalle, lumelle, kiville ja kaikelle, mitä eteen tulee

Jos katsomme tarkasti, tällä pyörällä on erittäin aggressiivinen estetiikka, joka näkyy sen omalta olkapäältä, urat, jotka on suunniteltu parantamaan pitoa lumessa ja mudassa. Sama pätee kulutuspintaan, joka tarjoaa a 11,5 mm syvyys hiekan, veden ja lumen poistamiseen sekä korkean kilometrimäärän takaamiseen.

Nokian Renkaat Outpost AT

Tämä muotoilu on myös tarkoitettu kestää kovaa käyttöä terävillä pinnoilla jopa auton ollessa raskaasti kuormattu, jota on erityisesti vahvistettu. Samalla tavalla on käytetty tekniikoita äänenvoimakkuuden hillitsemiseen ja samaan aikaan vähentää vastusta rullaamaan. Nokian kommentoi viimeksi mainittua seikkaa, että sen vierintävastus on 3 % pienempi kuin kilpailijoidensa keskimäärin.

Tietenkin, ja vaikka nämä renkaat, joissa on niin korostetut nupit eivät ole tehokkaimpia asfaltilla, ne ovat työskennelleet varmistaakseen hyvän vasteen kuivilla teillä käyttämällä erityisiä 3D-uria.

Suosittelemme tätä toista artikkelia tietääksesi kaikki renkaiden yksityiskohdat ja ymmärtääksesi niiden merkinnät.

Nokian Outpost AT:n saatavilla olevat mitat

Lopuksi Nokian Renkaat Outpost AT on saatavilla 45 eri koossa (leveys 235-285 mm) vanteet 15-22 tuumaa. Tässä M+S-renkaassa on 3PMSF-merkintä, joka takaa sen suorituskyvyn talviolosuhteissa. Seuraavassa kuvassa jätämme sinulle kaikki käytettävissä olevat mitat tälle uudelle maastorenkaalle.

Mitat Nokian Renkaat Outpost AT