Brändit muuttavat tapaa, jolla ne esittelevät uutuuksiaan. Tähän asti yleisintä oli käydä tapahtumassa, jossa mallin lisäksi kerrottiin sen kaikki salaisuudet. Näin ei kuitenkaan ole enää, emmekä tiedä kuinka kauan se kestää. Brändit, kuten Kia, Honda tai Acura, suorittavat näitä toimia osittain, tulee hulluksi dataan ja tietoon. Ja Acura Integran ylösnousemus ei ole vähäisempi.

muistat sen kerromme jo sinulle uuden Acura Integran salaisuuksista Ei? Sillä tähän asti ne, jotka olivat vielä piilossa, eivät ole nähneet valoa. Toistaiseksi emme ole tienneet, mikä hänen matkustamo tai moottorit jotka muodostavat valikoimasi. Mutta odotus on ohi ja kerromme sinulle yksityiskohdat mallista, joka, jos kaikki menee hyvin, kutsutaan vaihtamaan segmenttiään. Haluatko, että se myydään Euroopassa? Olisi hienoa.

ILX:n korvaamisen lisäksi Acura Integrassa on samanlainen ohjaamo kuin uudessa Civicissä…

2023 Acura Integra

Ennen kaikkea siksi, että vaikka se on johdannainen Civicin yhdestoista sukupolvesta, näyttää erilaiselta. Tämä johtuu siitä, että japanilaisen premium-yrityksen suunnittelutiimi on antanut sille ainutlaatuisen ilmeen. Tiedät jo, millainen sen ulkokuori on, mutta tänään on aika tarkastella sisustusta. Jos katsot tarkkaan, voit nähdä, että se on peritty Civiciltä, ​​mutta se ei silti ole kopio sellaisenaan. On alueita, kuten kojelaudan verhoilu, keskitunneli tai ovet, jotka ovat sinun.

Korostettavana on 10,2 tuuman Acura Precision Cockpit tai 9-tuumainen kosketusnäyttö. Pääsyviimeistelystä lähtien Integrassa on synteettisellä nahalla verhoiltuja istuimia: Ebony, Orchid ja Red, lisäksi etuistuimet ovat vakiona lämmitetyt ja kuljettajan istuimessa on sähkösäätöinen kahdeksan asento. Turvallisuuden kannalta se on vakio Acura Watch järjestelmä apuvälineillä, kuten kuolleen kulman valvonnalla ja takana olevan poikkiliikenteen hälytyksellä.

Moottorin suhteen muutama yllätys. Acura Integralla on hyvin tunnettu (osittain) ja erittäin hyvämaineinen moottori ihonsa alla. Se on noin 1,5 litran VTEC-turboahdettu rivi nelisylinterinen mikä toimitus 200 hv ja 260 Nm suurimmasta vääntömomentista. Brändi luottaa hallintaansa CVT-tyyppiseen automaattivaihteistoon, jossa on Traffic Jam Assist. Tämä voi olla 6-vaihteinen manuaali jos valitset A-Spec urheilupaketti.

Tässä paketissa on urheilullisemman kuvan tarjoamisen lisäksi joitain teknisiä parannuksia. Huomionarvoista on saapuminen mukautuvat vaimentimet Comfort-, Normal- ja Sport-tiloilla. Siellä on myös a yksitila jonka avulla kuljettaja voi muokata ohjausasetuksia, moottorin vastetta ja jousitusta. Katsotaan jos kaikki nämä uutuudet saavuttavat European Civicin

Lähde – Acura