Saltar al contenido

Onko autossasi ECO-merkki?

10 de agosto de 2022
Enchufe IONIQ recortada scaled

Sinä autossa on ECO-merkki? Jos et tiedä kuinka vastata tähän kysymykseen, saatat joutua vaihtamaan autosi, mutta aiomme mennä osissa. etiketti tai liikenteen pääosaston ympäristömerkki Tavoitteena on luokitella ajoneuvot niiden päästöjen perusteella siten, että ne erottelevat positiivisesti vähiten saastuttavista.

On huomattava, että tämä liima kuuluu DGT:lle, mutta syntyi sen kanssa Ilmanlaadun ja ilmansuojelun kansallinen suunnitelma. Jos olet yksi niistä harvoista, jotka eivät vieläkään tiedä, miten DGT-merkinnät toimivat, sinun tulee tietää, että he ovat vastuussa pääsyn kieltämisestä suuriin kaupunkeihin, kuten Madridiin tai Barcelonaan, tai olla estävät muun muassa suuren saastumisen skenaarioissa. . Samoin ne säätelevät myös pysäköintimaksuja säännellyillä pysäköintialueilla ja pääsyä niihin Vähäpäästöiset vyöhykkeetZBE.

Vuodesta 2023 alkaen yli 50 000 asukkaan kunnilla on vähintään yksi näistä vyöhykkeistä, ja kaupunginvaltuustot säätävät pääsystä. Tällä hetkellä niitä on erilaisia ympäristömerkit ajoneuvoille:

Onko autossani ZERO-merkki?

Tämä ero on 100-prosenttisesti sähköautot ja ladattavat hybridit, jotka tarjoavat yli 40 kilometriä sähköautonomian, sekä vetypolttokennolla varustetut autot.

Onko autossani ECO-merkki?

Tämä merkki on tarkoitettu perinteisille hybridimalleille, pistokehybrideille, joiden autonomia on alle 40 kilometriä, ja sellaisille, jotka käyttävät jonkinlaista kaasua, kuten nestekaasua, LPG, CNG ja LNG.

Onko autossani c-merkki?

C-merkintä on kiinnitettävä bensiinikäyttöisiin henkilöautoihin ja kevyisiin hyötyajoneuvoihin, jotka on rekisteröity tammikuussa 2006 tai dieseleihin vuodesta 2014 alkaen.

Kuinka selvittää, onko autossasi ECO-merkki vai ei?

Nyt kun tiedät olemassa olevien DGT-ympäristömerkkien tyypit, on tärkeää, että osaat selvittää, onko autossasi ECO-merkki vai ei. Sinun tarvitsee vain käyttää Liikenteen pääosaston sähköinen pääkonttori ja kirjoita autosi rekisterikilpi. Tällä hetkellä voit tietää, onko autossasi ECO-merkki.

Jos se vastaa ja sinulla ei ole sitä, voit ostaa sen Postista tai Liikenneviraston valtuuttamasta korjaamoverkostosta. Kun olet saanut, sinun on asetettava se tuulilasin oikeaan alakulmaan.

Päinvastoin, jos autossasi ei ole ympäristömerkkiä tai siinä on B-merkki, suosittelemme vaihtamaan autoon a auto DGT ECO -merkillä. Säästät itsesi muilta pettymyksiltä. Älä huoli, jos et tiedä mistä etsiä. napsautuksia meillä on yli 2 050 yksikköä ja olemme varmoja, että meillä on ihanteellinen autosi; joko a sähköauto niin, että se on merkitty ZERO tai yksi hybridi tai kaasu, jolla on kauan odotettu DGT:n ECO-merkki. Voitko valita vain yhden?

Oliko tästä viestistä apua?