Saltar al contenido

Onko päivittäiseen liikenneruuhkaan hukattava aika normaalia?

9 de agosto de 2021
Onko paivittaiseen liikenneruuhkaan hukattava aika normaalia

Auto on edelleen yksi niistä tärkeimmät keinot, jotka espanjalaiset valitsivat matkoilleen tavallinen. Yli puolet heistä, erityisesti 61%, käyttää sitä usein, mikä selvästi ylittää ne, jotka haluavat liikkua kävellen (50%) tai sisään bussi (41%). Tämä paljastuu vuoden 2018 viidennessä erässä «Espanjalaisten liikkumistottumien radiografia», valtakunnallinen tutkimus, jonka teki Liikkuvuusfoorumi aakkoset espanja.

Esityksen jälkeen viisi tuhatta yli 18 -vuotiaiden miesten ja naisten haastattelua koko maan alueella on selvää, että auto pysyy sellaisena yksi liikkuvuuden tukipilareista Espanjassa. 57% vastaajista valitsee tietyn vaihtoehdon periaatteessa mukavuuden vuoksi, putoaa vähemmän maksukykyisinä argumentteina hinta (15%), vaihtoehtojen puute (16%) ja ekologia (8%). Tämä viimeinen tieto vaikuttaa merkitykselliseltä pienempi prosenttiosuus espanjalaisista joka tunnustaa valinneensa kuljetusvälineen ympäristötietoisuus.

Ottaen huomioon työmatkalla käytetty aika päivittäin, 40% tarkka alle puoli tuntia ja 37%, jotka työskentelevät välillä puoli tuntia ja tunti. Yhden ja kahden tunnin välillä prosenttiosuus saavuttaa 18%, kun taas vähemmän onnekkaat ovat 6%, jotka myöntävät käyttäneensä yli kaksi tuntia päivässä siirtoihinsa.

1628544002 748 Onko paivittaiseen liikenneruuhkaan hukattava aika normaalia

Todellisuus sisään suuri kaupunki, kuten Madrid ei ole yleisesti ottaen kovin erilainen, vaikka on silmiinpistävää, että prosenttiosuus vastaa enintään kaksi tuntia on lyhyempi kuin kansallinen, 4%: n kanssa. Ainoa nauha, joka kasvaa pääkaupungissa, on välinen aika yksi ja kaksi tuntia, mikä on 27%.

53% espanjalaisista seuraa perässä ottaen huomioon liikkumisen kannalta olennaisen auton käytön, luku laskee 46 prosenttiin Madridin tapauksessa, mahdollisesti johtuen enemmän erilaisia ​​vaihtoehtoja jaetuista ajoneuvoista ja julkisesta liikenteestä: metron käyttö tässä kaupungissa jopa 60% verrattuna 20% maan keskiarvosta.

Oliko tästä viestistä apua?