Saltar al contenido

Ovatko kaikki autot hybridiautomaatteja?

26 de febrero de 2022
Ovatko kaikki autot hybridiautomaatteja

The hybridi autot ne mullistavat markkinoita ja yhdistävät molempien maailmojen parhaat puolet; sähkö ja poltto. Ne ovat harppaus puhtaimpien polttomoottoriautojen ja täysin sähköisten autojen välillä, ovatko ne nyt kaikki automaattiset hybridiautot?

Voimansiirrot hybridi autot Ne koostuvat, kuten olemme maininneet, polttomoottorista, jossa on viimeisin teknologia tehokkuuden ja kulutuksen vähentämisen suhteen, sekä sähkömoottorista, joka vähentää päästöjä ja sopii erinomaisesti kaupunkimatkoille.

Hybridiautojen tavoitteena on saavuttaa maksimaalinen hyötysuhde. Tämä saavutetaan automaattisten vaihteistojen avulla. Pidätkö ajatuksesta ajaa hybridiautoa automaattivaihteistolla? Päällä Clicarsilla meillä on parhaat käytetyt automaattiautot.

Miksi kaikki hybridiautot ovat automaattisia?

Syy miksi kaikki tai suurin osa niistä hybridimallit ovat automaattisia käy läpi automaattivaihteiston tehokkuuden. Automaattiset vaihdot toimivat paljon nopeammin kuin manuaaliset ja ne tehdään aina silloin, kun moottorin kierrosluku on optimipisteessä, eli kun suurin mahdollinen vääntö saadaan siirrettyä vetopyörille.

Hybridiautojen avain kulkee läpi sekä päästöjen että kulutuksen tehokkuutta siksi satelliittijärjestelmien valinnan on oltava mahdollisimman täydellinen ja nopea. Jos valitsisit manuaalivaihteiston, muutokset tapahtuisivat hitaammin, menettäen tehoa ja lisäten kulutusta.

Automaattiset hybridiautot ovat paljon tehokkaampia, koska ne onnistuvat vaihtamaan vaihteita oikeaan aikaan. Lisäksi ne hyödyntävät jarrutuksen aikana syntyvää energiaa tehonlähteenä sähkömoottorin akkutai ja pidentää merkittävästi mallin autonomiaa.

Vastaus kysymykseen, miksi kaikki hybridiautot ovat automaattisia, johtuu siitä, että tällainen muutos mahdollistaa sen Hyödynnä mallin moottorin vääntömomentti ja optimoi kulutus. Olet ehkä kuullut, että on olemassa hybridimalleja manuaalivaihteistolla, ja totuus on, että Honda CR-Z tuotiin markkinoille muutama vuosi sitten.

Hybridiautoihin on olemassa erilaisia ​​automaattivaihteistoja, vaikka yksi tunnetuimmista on vaihda e-CVT kuka käyttää Toyota. Tämän tyyppisissä muutoksissa vääntömomentin ja nopeuden muuntaminen tapahtuu sähkömoottorilla hihnojen sijaan.

Oliko tästä viestistä apua?