Saltar al contenido

Paras ja huonoin tapa kuljettaa pyöräsi autossa

12 de agosto de 2021
Paras ja huonoin tapa kuljettaa pyorasi autossa

Euroopan pyöräilijöiden liiton tietojen mukaan EU: ssa pyöräilee noin 250 miljoonaa ihmistä. The pyöräily kasvaa pysäyttämätöntä vauhtia ja pakottaa kuljettajat, jalankulkijat ja pyöräilijät omaksumaan uusia tapoja kiertää. Pyörien lisääntyminen on havaittavissa paitsi pyöräilijöiden, myös pyöräilijöiden lukumäärissä polkupyöriä kuljettavat autotjoko katossa, takana tai sisällä.

Itse asiassa, vaikka kaupunkipyöräily kasvaa ja maantiepyöräily jatkuu, markkinoita vetävä on maastopyöräily. The maastopyörä Se on se, jonka melkein kaikki espanjalaiset valitsevat ostaessaan polkupyörän, mutta kaikilla ei kuitenkaan ole metsää kynnyksellään.

On harvinaista, etenkin viikonloppuisin, olla tiellä polkupyöriä kuljettavalla autolla, koska yhä useammat ihmiset vievät maastopyöränsä kaupunkiin, vuorille, metsään tai polulle, josta heidän retkensä alkaa.. Kaikki eivät tykkää polkea asfaltilla. Kuitenkin, Mikä on paras tapa kuljettaa polkupyörää? Kumpi käyttää vähemmän bensiiniä? Kumpi on mukavampaa?

Niitä on pääasiassa 5 tapaa kuljettaa pyörää autossa, ja on selvennettävä, että minkä tahansa niistä käyttö on täysin pakollista, koska sen käyttäminen ilman minkäänlaisia ​​rajoituksia edellyttää sakot jopa 80 euroaturvallisuusriskejä lukuun ottamatta. Se on epäilemättä huonoin tapa kuljettaa pyörää.

Parhaimmillaan ne riippuvat kuluttajan mausta ja siihen investoida haluavasta budjetista sekä käyttötiheydestä. Nämä ovat mahdollisuuksia:

TAKAPyörän kantaja

Yksi parhaista vaihtoehdoista, koska ne eivät lisää bensiinin kulutusta liikaa, ne on helppo koota ja purkaa, edullisia ja varastointi on nopeaa ja helppoa. Ne ovat yleensä koukussa takaosasta runkoon. Tärkeää: heidän täytyy täydentää V-20-signaalilla tai meitä voidaan myös sakottaa 80 eurolla.

KATTOKANNATTAJAT

Ehkä katsotuin tai silmiinpistävin. Heidän suurin haittansa on heidän kanssaan lisätä kulutusta kaasusta. Lisäksi sinun on ladattava pyörät käsin ennen jokaista matkaa.

Katolla oleva pyöräteline on yksi käytetyimmistä.

SISÄPYÖRÄKANTO

Ne ovat mukavimpia, mutta sinulla on oltava sille suunniteltu auto (olemassa tiettyjä malleja) tai tarpeeksi tilaa järjestelmän asentamiseen joka mahdollistaa polkupyörien kiinnittämisen. Niitä ei ole tarkoitettu satunnaisille ratsastajille, vaan tulenkestäville ratsastajille, jotka eivät halua maksaa hieman ylimääräistä mukavuuden vuoksi.

TRAILER BALL BIKE CARRIER

On hyvä vaihtoehto polkupyörien päivittäiseen kuljettamiseen ja siirtyä 2 yksiköstä 4 yksikköön. Suositellaan erittäin aktiivisille pyöräilijöille, vaikkakin hieman kalliimpia kuin katto- tai tavaratilavaihtoehdot.

Takapyöräteline

Takapyörätelineet ovat erittäin toimivia, vaikka ne vaativat asennuksen.

TRAILER

Vähiten tavallinen viidestä. Vaatii jonkin verran taitoa ajon aikana ja niillä on riittävästi tilaa perävaunun säilyttämiseen, mutta se on yhtä pätevä kuin useimmat, jos teemme sen.

Oliko tästä viestistä apua?