Saltar al contenido

Parhaat ISOFIX-istuimet lapsille

3 de noviembre de 2022

Tänään kerromme teille, mitkä ovat parhaat isofix lastenistuimet, hyväksytty ja turvallisimmilla kiinnityspisteillä. Kiinni, aloitetaan. Ota kaikki huomioon, jotta lapsesi matkustavat mahdollisimman turvallisesti.

Tästä postauksesta löytyvä Isofix-istuinvalinta on tehty asiakasarvostelut, materiaalit ja ennen kaikkea kunkin Isofix-istuimen saama turvallisuusluokitus.

Vinkkejä Isofix-turvaistuimen valintaan

Mitä tulee ottaa huomioon Isofix-istuinta ostettaessa?

Isofix-turvaistuinta ostaessasi meidän tulee ottaa huomioon:

  • Lapsen ikä
  • saman korkeus
  • hyväksyä
  • Kasvu muuttaa sitä tarvittaessa
  • Autossamme olevat ankkurit

Saat lisätietoja lukemalla tämän toisen blogimme postauksen, jossa on kaikki tiedot tästä järjestelmästä.

TOP parhaat auton istuimet

Jade Comfort -vauvantuoli + 3awayFix

Ainoa pieni lastenistuin, jonka hän esitti viisi tähteä Racen tekemässä täydellisessä raportissa. Se on erittäin turvallinen rattaat, jotka voidaan asentaa poikittain ajosuuntaan nähden Isofix-jalustalla, jossa on kaksi istuinta. Se on pieni rattaat, jotka on suunniteltu käytettäväksi ensimmäisten elinkuukausien aikana, joten käytettäväksi selkä menosuuntaan.

Graco Snugessentials -tuoli + Isofamily i-Size -jalusta

Erittäin helppokäyttöinen lastenistuin. Pyörii tasaisesti yhdellä liikkeellä ja sen käyttäminen tuskin vaatii kättä, joten saat pikkuisen autoon ja sieltä pois ilman vaivaa. Siinä on sisäänrakennetut värikoodatut ilmaisimet, jotka osoittavat, kun se on asennettu oikein. Tarjoaa jopa viisi nojausasentoa.

Nuna Pipa seuraava tuoli + seuraava alusta

Turvallinen lastenistuin Isofix-jalustalla, johon istuin voidaan asentaa helposti ja vakaasti. Onko a modulaarinen järjestelmä, joka mahdollistaa eri lastenistuinten kiinnittämisen samaan alustaan. Tämä tuoli sopii käytettäväksi myös tietyissä lentokoneissa.

Jané iMatrix + iPlatform tuoli

Kyse on a kantoreppu Isofix-pohjalla joka voidaan asentaa vakaasti ja helposti. Sitä ei voi kiinnittää auton turvavyöllä. Tämän istuimen selkänoja voidaan säätää tasaiseen asentoon – vain ajoneuvon ulkopuolella – tehdäkseen lasten turvajärjestelmästä mukavamman.

Axkid One+

Se on istuin lapset, jotka ovat korkeintaan 125 senttimetriä pitkiä. Se on asennettu selkä menosuuntaan ja asentonsa ansiosta istuin tarjoaa keskimääräistä paremman suojan etutörmäyksessä. Keskinostosoljen avulla se voidaan helposti ja nopeasti mukauttaa valjaiden korkeuteen.

Cybex Pallas G i-koko

Tämä on hyvä lasten turvaistuin tyynyllä tai törmäyssuojalla, jota voidaan käyttää myös pitkään. Tämä tuoli on hyväksytty lapset 15 kuukauden iästä alkaen. On suositeltavaa kokeilla tätä järjestelmää ennen sen ostamista. Järjestelmän vakautta voidaan parantaa irrottamalla niskatuki.

Britax Romer King II

Toinen hyvä lasten turvaistuin kiinnitettäväksi auton turvavyöllä kolme kiinnityspistettä. Koska taittuva istuin kiristää auton turvavyötä, se voidaan asentaa erittäin vakaasti. Valjaiden koon muuttuva säätö ilman, että hihnaa tarvitsee irrottaa, on etu.

Recaro Monza Nova Evo

Se on hyvä lasten turvajärjestelmä lapsille, jotka ovat noin yli neljä vuotta. Joissakin autoissa on mahdollista saavuttaa vakaampi istuinasento poistamalla niskatuki kokonaan tai asettamalla se selkä menosuuntaan.

Oliko tästä viestistä apua?