Saltar al contenido

Parhaat «sovellukset», jotka tietävät missä tutkat ovat

12 de agosto de 2021
Parhaat sovellukset jotka tietavat missa tutkat ovat

The ylinopeus Se on espanjalaisten kuljettajien eniten tekemä liikennerikkomus. Melkein kolme miljoonaa ajoneuvoa sakotettiin viime vuonna yhdellä lähes 1 300 tutkalla – kiinteän, liikkuvan ja osittaisen – tutkalla, jotka on asennettu teille, joilla liikenteen pääosasto (DGT) on toimivaltainen.

Tunne hänet kiinteiden ja lohkotutkien sijainti se on yksinkertaista: kaikki ovat ilmoitettu etukäteen tien päällä. Lisäksi, PO: n, Katalonian Servei Català de Trànsitin ja Baskimaan Trafikoan verkkosivustot (molemmat yhteisöt ovat siirtäneet valtuudet) he julkaisevat a Päivitetty luettelo kilometripaikkasi kanssa.

Tiedä sijainti liikkuvat tutkat ovat hieman vaikeampia, koska sen sijoittamisesta ei ole aiemmin ilmoitettu tiellä. Kolme hallintoa tarjoaa kuitenkin sivuillaan luettelon yleisimpiä kohtia johon nämä kinemometrit yleensä asennetaan.

Tutkan varoituslaitteet matkapuhelimessa

Ajaaksesi rennommin ja välttääksesi sakkoja the matkapuhelinsovellukset jotka varoittavat tutkan läheisyydestä tiellä. Ovat sovellukset, täysin laillista, He varoittavat tutkan läheisyydestä akustisella tai visuaalisella signaalilla. Ne toimivat GPS -sijainnin mukaan ja ne syötetään DGT: n tarjoamasta kiinteiden ja lohkotutkien tietokannasta. On toimivat taustalla, jolloin voit käyttää muita sovelluksia ja vastaanottaa hälytyksiä vain, kun tutka on lähellä.

Monet heistä toimivat myös nimellä yhteisö tai sosiaalinen verkosto jossa käyttäjät raportoivat tapahtumista reaaliajassa liikenteeseen liittyvää, kuten liikenneruuhkat, onnettomuudet ja nopeuden säätimet. Mitä tulee viimeiseen, Liikennesyyttäjävirasto on jo ilmoittanut aikovansa rangaista tätä seikkaa lähikuukausina, koska ne katsovat, että nämä ilmoitukset «turhauttavat ehkäiseviin tarkoituksiin [de los controles] ja ne häiritsevät onnettomuusasteen torjuntastrategioita. «

Ilmaisimet ja estäjät, kielletty

Vaikka ne voivat näyttää samanlaisilta, vain tutkan varoituslaitteet ovat laillisia: ilmaisimet ja estäjät ovat kiellettyjä. Pelkkä läsnäolo ilmaisimet ajoneuvossa, vaikka niitä ei käytettäisikään – Nämä laitteet sieppaavat tutkasignaalin ja varoittavat kuljettajaa rangaistaan ​​200 euron sakolla ja kolmen pisteen poistamisella kortilta.

Toisaalta käytä a tutkahäiriö – joka estää nopeuden ohjaussignaalin estääkseen sitä noutamasta ajoneuvoa – rangaistaan jopa 6000 euroa ja nostaa kuusi pistettä kortilta.

Kuusi parasta «sovellukset»

1. Sosiaalinen asema. Espanjassa on yli kolme miljoonaa käyttäjää sovellus navigointi ja a sosiaalinen verkosto jakaa liikennetietoja reaaliajassa. Radarit, hallintalaitteet ja liikennehälytykset ovat osa raportoitavia tapahtumia. Lisäksi on mahdollista aktivoida apuohjelma, joka vastaanottaa matkapuhelimen kautta tietoja liikennetapahtumista valituilla alueilla. Social Drive on ilmainen, eikä sinun tarvitse rekisteröityä käyttääksesi sitä. Lisäksi tämä sovellus ilmoittaa käyttäjilleen, jos he ovat saaneet tutkarangaistuksen, ja tarjoaa heille mahdollisuuden valittaa. Saatavilla Android Y Manzana

2. Waze. Se on ilmainen ja toimii kuljettajayhteisönä, joka jakaa tietoja reiteillään tapahtuvista tapahtumista: noin 300 miljoonaa ihmistä käyttää sitä ympäri maailmaa. Liikenteen tila, mahdolliset onnettomuudet, tienrakennustyöt, poliisin valvonta … ovat joitain tapauksia, joita käyttäjät käyttävät sovellus he voivat kommunikoida. Waze erottuu ominaisuuksistaan hyödyllinen laskettaessa mahdollisia reittejä määränpäähän. Yleensä varsin tarkka aikojen arvioinnissa ja tapahtumien ilmoittamisessa. Lisäyksenä, etsii huoltoasemia ja tarjoaa hinnat eri polttoaineille. Saatavilla Android Y Manzana.

3. Radarbot. Se on yhteisö, johon kuuluu yli kaksi miljoonaa kuljettajaa ympäri maailmaa. Se on ilmainen, mutta on olemassa 5.99 euron PRO -versio, joka poistaa mainonnan käytöstä. Se voi toimia taustalla. Se etsii reaaliajassa kiinteitä tutkoja, mahdollisia liikkuvia, käyttäjien ilmoittamia, tunneleihin asennetuista osista, liikennevalojen kameroista ja vaarallisista liikennepaikoista. Se varoittaa myös, jos tien suurin nopeus ylittyy. Moottoripyöräilijöille se toimii tärinätilassa. Saatavilla Android Y Manzana.

4. Kojootti. Toimii kaikkialla Euroopassa, Coyote on yhteistyösovellus, joka ruokkii käyttäjiensä hälytyksiä. Se tarjoaa 3D-navigointia ja reaaliaikaista liikennettä. Kiinteät, siirrettävät, lohko-, vyöliikennevalot ja liikkuvat tutkat sijaitsevat matkan varrella. Lisäksi se paikantaa mahdolliset reitin tapahtumat ja laskee reitin tarvittaessa uudelleen. Tämä sovellus Se on maksettu, mutta ensimmäiset 30 päivää tarjotaan ilmainen tilaus. Sen jälkeen kuukausimaksu on 5,99 euroa, mutta sitoumusta jäädä ei ole. Toimintoja voidaan laajentaa hankkimalla ne erikseen, kuten CarPlay ja Mirrowlink, 9,99 eurolla kuukaudessa. Saatavilla Android Y Manzana.

5. CamSam. The sovellus Se on ilmainen ja väittää, että sillä on tietokanta, jossa on yli 60 000 tutkaa ympäri maailmaa. Se on saatavana vain Androidille. Reaaliaikainen hälytys liikkuvista kinemometreistä ja päivittyy automaattisesti viiden minuutin välein. Se on erittäin helppokäyttöinen käytännöllisen värikoodin – vihreän ja punaisen – ansiosta, joka kertoo tutkan etäisyyden. Ei voi suorittaa taustalla toista käytettäessä sovellus. Saatavilla Android.

6. Tutkat NO. Tämä sovellus Siinä on kolme toimintoa: tutkavaroitus, liikennekartta ja reitit, joita jokainen voi yhdistää ja muokata. Se toimii vain Applelle kahdessa versiossa, yksi ilmainen ja toinen maksettu (3,49 euroa). Se varoittaa vain tutkoista, jotka ovat Apple Watchin äänen, äänen ja tärinän suuntaan. Se toimii taustalla. Selain käyttää Google Traffic -tietoja ja DGT -tapahtumia– mahdollistaa pääsyn liikennekameroihin ja käyttäjien ilmoittamissa tapahtumissa. Se toimii myös huoltoaseman etsijänä ja helpottaa hintoja. Saatavilla Manzana.

Oliko tästä viestistä apua?