Saltar al contenido

Perusopas: kuinka paljon rahaa maksaa luottaa autoosi

5 de agosto de 2021
Perusopas kuinka paljon rahaa maksaa luottaa autoosi

Hyvä sää saapuu ja viikonloppumatkat, Lomat lähestyvät, siitepölyn lisääntyminen … On aika tehdä a huoltotarkastus autoon ja pidä silmällä tiettyjä kevääseen liittyviä elementtejä.

Perusopas luottaa autoosi, Tallerator -hintavertailijan laatima, kerää eniten tarvittavat palvelut autoilijoille. Opasraportti ei ainoastaan ​​osoita, mitkä kohteet olisi tarkistettava turvallisen ajamisen kannalta, vaan tarjoaa myös keskimääräisen arvion siitä, mitä ne tällä hetkellä maksavat Espanjassa.

ÖLJY- JA SUODATINVAIHTO
Öljyn säännöllinen vaihto johtaa a parempi moottorin suorituskyky. Ihannetapauksessa vaihda öljyt joka kerta 15 000 kilometriä ja tarkista taso kerran kuukaudessa tai 1000 kilometrin välein. Tietenkin on myös tärkeää tarkistaa se ennen kevättaukoa. Y huomiota suodattimeen: tukkeutuminen voi aiheuttaa erittäin kalliita vikoja. Siksi ennaltaehkäisy säästää.

Keskihinta Espanjassa: 84 €.

AJOVYÖSARJA

Muista, että yhden hinta jakelusarjan rikkoutuminen se voi olla merkittävä, jopa erittäin korkea. Siksi sen ylläpito on välttämätöntä, ja a tarkistus 80000-100000 kilometriä. Ole erittäin varovainen, koska jotkut sarjat sisältävät Vesipumppu. Jos näin on (se tapahtuu yhä useammissa malleissa), muutos tai tarkistus tehdään yleensä yhdessä.

Keskihinta Espanjassa: 464,40 €

RENKAAT

Tietysti elementti, joka yhdistää auton tielle, ei voinut puuttua. Hän on päähenkilö monissa DGT: n ja pelastuslaitoksen tarkistuskampanjoissa. Ja perustavanlaatuinen pilari mukavuutta ja turvallisuutta. Tämä on kaikkien neljän renkaan vaihtamisen keskihinta.

Keskihinta Espanjassa: 476 €

VAIHDA JARRUPALAT

etujarrupalat niillä on suurempi kuluminen kuin takana, koska suurin osa liikkeessä olevista malleista on etuvetoisia. Vähimmäiskuluminen on merkitty väliin kaksi tai kolme millimetriä. Kun ne muuttuvat, he tarvitsevat juoksee 500-1000 kilometriä, määrä vaihtelee tien tyypin ja ajotavan mukaan. Tänä aikana on suositeltavaa pidentää turvavälejä ja välttää niitä kova jarrutus ja pitkittynyt.

Keskihinta Espanjassa: 99,61 € (edessä) ja 100,66 € (takana).

JARRUNESTE

On suositeltavaa vaihtaa tämä neste kahden vuoden välein. Se tunnistetaan DOT -asetuksella, ja 5.1 on korkein laatu. Muutamia suosituksia: ilmaa ei saa päästä jarrunestesäiliöön, tai valua koriin, koska se on erittäin syövyttävää (paitsi DOT 5). Siksi on myös vältettävä sen joutumista iholle.

Keskihinta Espanjassa: 57,49 €

PLUS…

Nautittava hyvä kevät sää pakottaa meidät ottamaan huomioon myös seuraavat tekijät.
Tarkista jäähdytysnesteen taso useammin, kun ympäristön lämpötila on korkeampi.
· Tuulilasinpyyhkimien sulat. Kylmän jälkeen ne voivat halkeilla. Tarkista myös tuulilasinpyyhkimen nesteen määrä, koska tiet ovat usein pölyisiä. Sateen sattuessa siitä tulee erittäin hieno muta, joka likaisee tuulilasin.
· Matkustamon hiukkassuodatin. On erittäin tärkeää pitää se puhtaana siitepölyn pääsyn välttämiseksi, allergioiden välttämiseksi ja niin edelleen.

Oliko tästä viestistä apua?