Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Mustangin seitsemäs sukupolvi on täydessä julkaisussa. Ford on pelannut hämmennystä, meidän ja hänen kanssaan viime hetkeen asti, koska vain muutama viikko ennen hänen virallista debyyttiään emme tienneet, mitä hänelle tapahtuisi. Mutta kun olet nähnyt valon, kaikki ennustukset toteutuvat mitä viralliset ja hävyttömät lähteet ovat tehneet: se on yksi parhaista. Vaikka on myös totta, että jos arvioimme sen kaikkia sukupolvia, se on vähiten radikaali.

Oli miten oli, näiden päivien ajan olemme oppineet tuntemaan uuden Blue Oval -poniauton eri puolia. Ensimmäinen liittyi mökin suunnittelu. Toinen, jossa on mahdollisuus, yhä lähempi ja todellisempi, että a neliovinen sedan versio päästä markkinoille. Ja kolmanneksi muutama sana brändin toimitusjohtajalta, jossa hän ilmoitti asiasta mustangilla on paljon elämää jäljellä. Mutta Ja Ford Mustang Shooting Brake?

Jos pidät tästä Ford Mustang Shooting Brakesta, unohda se, se ei koskaan pääse tuotantoon…

X-Tomi Designin Ford Mustang Shooting Brake -renderöinti

No, kerromme sen sinulle tämä hypoteettinen Ford Mustang Shooting Brake ei ole yrityksen suunnitelmissa. Seitsemännen sukupolven syntymän helteessä X-Tomi Design on kuitenkin animoitu ja luonut tämän renderöinnin. Lyhyesti sanottuna: kohtaamme a Suunnittelu, joka vielä apokryfisenä voisi miellyttää monia Mustang-faneja. Varsinkin kun siinä yhdistyvät elementit, kuten voimakas pudotus katolta tai erittäin selkeä vyölinja ja pyöränkaapit.

Muotoilun muotoilemiseksi Mustang Cabriosta on otettu perustana virallinen kuva. Tarkemmin katsottuna siinä on juuri katto, B- ja C-pilarit (erittäin venyneet) ja pieni spoileri katolla. Ja uteliaana tosiasiana on poistanut radion antennin joka sijaitsee tavaratilan kannessa. Loput yksityiskohdat säilyvät ennallaan suhteessa siihen versioon, josta se on peräisin, korostaen esimerkiksi vanteita.

Takanäkymästä ei ole valokuvaa, vaikka jos sivu näyttää jo voimakkaalta, kuvittele millainen se on. Joka tapauksessa, siellä olisi takaikkuna ja kuka tietää? Ovi, josta pääsee tavaratilaan, josta on tullut suuri voimavara verrattuna coupé- ja cabrioveljeensä. Kaiken kaikkiaan, totu ajatukseen, että tämä Mustang Shooting Brake ei koskaan pääse tuotantolinjalle. Vaikka kuka tietää, vain sähköversiona, tulevaisuuteen katsoen, he jopa ajattelevat sitä…

Ja sinä Haluaisitko tällaisen Mustangin tulevan markkinoille? ostaisitko sen?

Fontti – Facebookin X-Tomi Design