porsche Hän on tottunut meidät erikoispainoksiin, jotka muuten antavat hänelle erittäin hyviä tuloksia. Ne ovat rajoitettuja «ajoja» upeilla varusteilla ja erottuvilla viimeistelyillä kilpailukykyiseen hintaan. Vain pari kuukautta sitten he esittelivät uuden Panameraan, ja nyt he ekstrapoloivat sen suureen ja ylelliseen maastoautoonsa. Tämä on uusi Porsche Cayenne Platinum Edition!

Tämä painos, joka on saatavilla Cayenne- ja Cayenne Coupé-rungoissa, erottuu visuaalisella tasolla, erityisesti sävy-sävy-viimeistelyssä. satiini platina. Kuten kuvista näkyy, nämä yksityiskohdat löytyvät pääilmanottoaukosta, Porsche-kirjaimista takana tai eksklusiivisista pyöristä.

Leiki kontrasteilla kiiltävä musta käytetään muissa elementeissä, kuten pakoputkissa tai sivuikkunoiden listassa. Runkoa voi muuten tilata yhtenäisinä musta-valkoisina väreinä sekä metallisina Jet Blackina, Carrara Whitena, Mahonkina, Moonlight Bluena ja erikoisvärinä Crayon.

Porsche Cayenne Platinum Edition -sisustus

Samalla kun matkustamo turvavyöt ja harjatut alumiiniset kynnykset «platinapainos”, lisäksi pakkaus alumiinikuvioisella ja hopeanvärisillä listoilla.

Kuten sanoimme, se ei ole vain esteettinen, vaan myös a lisää varusteita. Porsche Cayenne Platinum Edition tulee sarja LED-ajovalot, panoraamakatto, sävytetyt ikkunat, Bose-äänijärjestelmä, tunnelmavalaistus, urheilulliset nahkaistuimet, Porsche-logo etu- ja takapenkillä sekä analoginen kello kojelaudassa. Tietenkin niitä voidaan räätälöidä paljon enemmän lisävarusteiden perusteella.

Hinnat Porsche Cayenne Platinum Edition

Porsche Cayenne Platinum Edition takana

Brändin mukaan tämän erikoispainoksen toimitukset alkavat toukokuussa 2022. Nämä ovat saatavilla olevien versioiden hinnat:

Korirakenne Versio Hinta
Korirakenne Versio Hinta
Cayenne 340 hv 103 855 €
Cayenne Coupe 340 hv 106 730 €
Cayenne E-hybridi 462 hv 106 718 €
Cayenne Coupe E-hybridi 462 hv 106 838 €
Cayenne S 440 hv 122 856 €
Cayenne Coupe S 440 hv 124 142 €

Lähde – Porsche