Saltar al contenido

Radiot näytöllä autoon, suosikkimme

25 de mayo de 2022
radio para el coche scaled

The radiot näytöllä autoon Ne ovat loistava lisä käytettyihin ja käytettyihin autoihin. Niiden avulla voidaan varustaa edulliseen hintaan lisätoimintoja. Siksi näytöllä varustettuja radioita on yhä enemmän. Tässä postauksessa kerromme sinulle, mitkä ovat parhaita ja kuinka ostaa niitä!

Viritä Clicarsiin, aloitetaan!

Vinkkejä näytöllisen radion ostamiseen

Ensimmäinen asia, jonka aiomme selittää sinulle, on se, mitä sinun tulee ottaa huomioon milloin osta näytöllinen radio autoosi käytettyjä ja tilaisuuksia.

  • Yhteensopivuus: ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on tarkista, onko radio yhteensopiva autosi kanssa. Sinun on otettava huomioon sen reiän mitat, johon se menee.
  • Toiminnot: lue huolellisesti näytöllisen radion tuoteseloste. Tarkista esimerkiksi, onko siinä USB-sisääntulo vai onko siinä mahdollista asettaa muistikortti. Tämä laajentaa sen toimintoja.
  • Liitettävyys: yhteys on yksi tärkeimmistä kysymyksistä näytöllä varustettuun autoradioon. Jos siinä on Bluetooth, sinun on helpompi yhdistää se matkapuhelimeesi ja kuunnella podcasteja tai musiikkia yhdistämällä älypuhelin.
  • Näytön laatu: jos aiot ostaa näyttöradion, on loogista, että olet huolissasi visuaalisesta elementistä. Koko ei ole vain arvokas, vaan myös se, että se näyttää hyvältä. Radion näytöt ovat keskimäärin 7 tuumaa.
  • Radiosuunnittelu: vaikka näytöllinen radio on pohjimmiltaan toiminnallinen elementti, on myös tärkeää, että se mukautuu autosi estetiikkaan. Malleja löytyy jokaiseen makuun ja autoon.

Radio näytöllä autoon Sony XAV-AX5000

Sony XAV-AX5000 -näyttöradio on yksi parhaista segmentissään. Siinä on houkutteleva ja intuitiivinen muotoilu. Sisältää Apple CarPlayn, AndroidAuton ja Bluetoothin. Kosketusnäyttö on kooltaan 7 tuumaa ja siinä on kaksi USB-porttia matkapuhelimen yhdistämiseen.

Radio näytöllä autoon MP5 LESHP

LESHP MP5 -näyttöradio mahdollistaa analogisen auton muuntamisen huipputeknologiseksi autoksi. Tässä 7 tuuman näytöllä varustetussa radiossa on mielenkiintoisia toimintoja, kuten GPS, Bluetooth-järjestelmä ja laadukas handsfree-järjestelmä.

Atoto A6 Double DIN Android-autoradio näytöllä

Atoto A6 Double DIN Android-radio näytöllä on erikoistunut, kuten sen nimikin kertoo Android-laitteet. Siinä on kirkas näyttö, jossa on pienet fyysiset säätimet, mutta laadukas. Siinä on lähdöt USB- tai SD-kortille. Siinä on myös sisäinen mikrofoni puheluiden vastaanottamista varten.

Oliko tästä viestistä apua?