Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Stellantis on antamassa raskaan iskun kilpailijoilleen Mercosurissa. Hän uuden RAM Rampagen virallinen julkaisu se laittaa köysiin paljon keskikokoisia avolava-autoja, jotka yrittävät turhaan napata Fiatin valtikka alueen myydyimmäksi yritykseksi. Ja vaikka pick up -segmentti ei ole yksinomaan italialaisen yrityksen oma, se toimii ponnahduslautana sen «sisarbrändeille» päästäkseen lähemmäksi asiakkaita tällä maailman ankaralla alueella.

Olemme puhuneet uudesta RAM Rampagesta jo jonkin aikaa. Se oli kuukausia sitten, kun pässin entinen tuotemerkki lanseerasi «seikkailulle» ja julkaisi tarinan kertoakseen tämän poiminnan kehityksestä. Ja useiden erien ja useiden teaserien jälkeen meillä on tämä tämän tärkeän mallin tärkeimmät tiedot. Lisäksi, huomioitava tosiasia, edessämme on malli, joka on osa uutta pick up -perhettä, joka haluaa valloittaa koko maailman…

Uusi RAM Rampage tarjoaa vankan ja lihaksikkaan kuvan…

Esteettisesti katsoen edessämme on aito RAM. Suunnittelijatiimi ei ole ottanut riskejä ja tämä näkyy siinä, että sen päällirakenteen muodostavat linjat ovat helposti tunnistettavissa talon muista malleista. Suunnitelma, josta hän pitää eniten, on frontaalinen, koska siinä on joitain Täysi LED-optiikka, joka antaa ilmaa Jeepille mutta suunnittelijat piilottavat grillillään. Nyt on kehys, joka ympäröi logolla varustetun grillin ja laskeutuu puskuriin.

Valitusta versiosta riippuen grillin sisäkehys vaihtelee vaakasuorilla säleillä tai kennotyypeillä. Puskurissa on yksinkertaiset linjat ja se voidaan viimeistellä mustalla muovilla maalaisversioissa tai sovittaa yhteen muun rungon kanssa ylellisimmissä. Huurtumista estävästä optiikasta ei ole pulaa, ja sivunäkymässä jo jonkin verran pyöränkaaret ovat hyvin suojattuja mustilla muovilistoilla jotka on maalattu täydellisimmillä versioilla.

Tässä tasossa ei ole yllätyksiä yksinkertaisilla linjoilla ja neljä ovea parantamaan sisälle pääsyä. Valitusta versiosta riippuen ovenkahvat voivat olla kromattuja, samoin kuin ikkunoita tai peilejä ympäröivä viiva. Takana on yksinkertaiset linjat, jotka antavat kulkuportille erinomaisen pääsyn lastialtaaseen pystysuoralla LED-optiikalla. Keskellä menee ram logo ja alemmalla vyöhykkeellä Rampagen nimi ja versio.