Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Renault Clio on yksi markkinoiden myyttisimmistä kaupungeista. Sen historia ulottuu vuoteen 1990 ja siitä lähtien se on ollut suuri myyntimenestys kaikilla alueilla, joilla se on ollut läsnä. Mutta siirtyy neljännestä viidenteen sukupolveen Se ei ole sopinut hänelle niin hyvin kuin he olivat odottaneet gallialaisessa talossa. Niin paljon, että Peugeot 208:n kaltaiset kilpailijat myyvät sitä enemmän Euroopassa yli 20 000 yksiköllä.

Se on ohi kunnes Dacia Sanderolla on 46 032 yksikköä kaikkialla Euroopassa tammikuusta tähän syyskuuhun. Ottaen siis huomioon, että «32-vuotinen kriisi» painaa sitä raskaasti, Renault-tuotetiimi haluaa antaa suunnittelulleen käänteen. Ainakin loppu sukupolvelle ja ennen kaikkea jättää taakseen se mantra, joka sanoo «jos jokin toimii, älä koske siihen»…

Renault Clion viides sukupolvi ei ole toteutunut ja sen uudelleenmuotoilu tulee olemaan «aggressiivisempaa»…

1667602378 342 Renault Clio Aggressiivinen uudistus saapuu kevaalla 2023

L’argusin kaverien ansiosta olemme tienneet sen Gilles Vidalin tiimi on teroittanut kyniä. Tavoitteen saavuttaminen ei ole helppoa: tehdä nykyisestä Cliosta vähemmän tylsä ​​ja saada persoonallisuutta. Tätä varten he päivittävät oman rivinsä optiikka, etusäleikkö ja puskuri. Etupuolella he eivät voi tehdä paljon enempää, koska pitääkseen kustannukset kurissa niiden on pyörittävä erittäin hienosti. Selän hoito on samanlainen, uusi optiikka, logo ja puskuri.

Sisäpuolelta nykyisen Clion kehitys on järkevämpää. L’argus osoittaa, että Renault aikoo panostaa esittelyyn uudet verhoilut, ovien verhoilut sekä räätälöintimahdollisuudet. Mitä tulee infotainment-järjestelmään, he antavat sille käänteen julkaistakseen viimeisimmän kehityksen helppo linkki jonka ovat jo koonneet Mégane E-Tech ja Austral. Lopuksi tulee a digitaalinen mittaristo ja iso kosketusnäyttö.

Toinen osa, jonka pitäisi muuttua parempaan suuntaan, rajoittuu valikoima- ja viimeistelytasoihin. Kuten L’argusissa sanotaan, Spirit Alpine -taso saapuu korvaamaan RS Line -viimeistelyn. Uutisia tulee kuitenkin lisää, varsinkin mekaanisessa valikoimassa, sillä valikoimaa avaa 1.0 TCe 90 hv ja 100 hv nestekaasulla sekä väliversiona saapuva 115 hv. Myöhemmin tulee 1.2 (HR12) Euro 7, joka on läsnä Austral-maastoautossa.

Täydentääksesi valikoiman, hybridi 1.6 E-Tech 145hv paremmalla akulla, jonka kapasiteetti on 1,2–1,3 kWh. Omalta osaltaan 1.5 Blue dCi dieselversio pitäisi poistua luettelosta, vaikka se voisi jatkaa laivastojen valikoimassa. Myöhemmin, vuoteen 2026 mennessä uuden sukupolven pitäisi saapuavaikka täältä sinne on vielä paljon aikaa ja paljon voi tapahtua…

Lähde – L’argus