Saltar al contenido

Rengaskytkimet ja akkulaturit

8 de agosto de 2021
Rengaskytkimet ja akkulaturit

«Ratkaisun» suunnitelmat näyttävät yhä lähempänä todellisuutta. Asuntojen vankeusaika ja liikkuvuusrajoitukset, lukuun ottamatta erityisiä toimintoja, ovat parhaassa tapauksessa ylittäneet kaksi kuukautta. Jos emme ole käyttäneet ajoneuvoamme tänä aikana, se on mahdollista akku on heikentynyt tai ainakin on ladattu. Tämä riippuu sen kunnosta, joka puolestaan ​​liittyy suoraan sen «ikään» ja myös sen suunnitteluun, kuten olemme selittäneet tietyissä artikkeleissa.

Rengaskytkimet ja akkulaturit

Kuitenkin, jos moottoripyörämme «epätäydelliseksi» havaitsemme, ettemme voi käynnistää sitä huonossa kunnossa olevan akun vuoksi, on mahdollista päästä pois ongelmista ainakin väliaikaisesti. Hätäratkaisu on käyttää käynnistin, jonka avulla voimme ainakin käynnistää moottoripyörän ja voit mennä tekniseen palveluun vaihtamaan pariston uuteen tai tekemään muita tarkistuksia.

Toinen positiivisempi ja varmasti suositeltavin vaihtoehto, vaikka tietäisimme, että akku ei ole kovin tyhjä, on ladata se tietty laturi. Lisäksi joillakin näistä, «älykkäästi» tunnetuista, on ylläpitotoiminto, joka estää akun heikkenemisen pitkäaikaisen käytön aikana.

Rengaskytkimet ja akkulaturit

Rengaskytkimet ja akkulaturit

Renkaiden käynnistimet ja laturit

Brändi Ring Automotive, Osram -ryhmä, on johtava toimittaja valaistuksen ja elektroniikan alalla autoteollisuudessa. Tuoteluettelossaan he tarjoavat alkupalat ja uusimman sukupolven laturit. Ensimmäisten joukossa löydämme malleja RPPL, saatavana versioina RPPL200 – RPPL700, useilla välitasoilla. Ominaisuudet ja toiminnot ovat kaikissa samat, ja niissä on litium- ja koboltti-akku, joka voidaan ladata USB-kaapelilla, latauksen ja toiminnan LED-ilmaisimet, huippuvirtajärjestelmä, käännettävä napaisuus ja pätee 12 voltin akkuihin. Ne eroavat koostaan ​​ja ennen kaikkea tehostaan, koska luvut edustavat niiden moottoreiden iskutilavuutta, joille ne on suunniteltu: RPPL200, enintään 2000 cm3: n moottorit; RPPL250, jopa 2500 cm3; RPPL300, jopa 3000 cc ja niin edelleen.

Rengaskytkimet ja akkulaturit

Rengaskytkimet ja akkulaturit

Hyvässä logiikassa moottoripyörän käynnistämiseen riittää ensimmäinen malli ja myös sen kompakti koko (19 x 120 x 90 mm). Vaikka aiot käyttää sitä myös muihin ajoneuvoihin, harkitse muita tehokkaampia malleja. Ajattele, että niitä käytetään myös matkapuhelimen tai muiden vastaavien elektronisten laitteiden lataamiseen, joten voimme myös käyttää niitä «power bank» -tyyppisenä energian varaajana.

Rengaskytkimet ja akkulaturit

Rengaskytkimet ja akkulaturit

Mitä tulee laturiin, Ring Automotive Se tarjoaa älykkäitä versioita sekä muita huoltotoimintoja ja jopa diagnostiikkakapasiteettia. RSC- ja RESC -latureita on saatavana versioina 404-808, ja ne erottuvat myös lataustehostaan ​​ja muista toiminnoistaan. Kaikissa tapauksissa ne ovat nykyaikaisia ​​latureita, jotka soveltuvat happo-, geeli- ja litium -akuille, jotka tunnistavat akun tilan ja ottavat automaattisesti käyttöön sopivimman lataussuunnitelman, mukaan lukien huolto -ohjelmat ja myös matalien lämpötilojen aikana. Ne ovat voimassa mallista riippuen 6, 12 ja jopa 24 voltin paristoille.

Oliko tästä viestistä apua?