Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Jos et asu jollain planeetan alueella sodassa, olet vihattu poliitikko tai menesty hyvin liiketoiminnassa maassa, jossa elämä on halpaa, en usko, että harkitset panssaroitu auto. Jos jokin yllä olevista oletuksista osuu sinun kanssasi, onnittelut, rezvani rakentaa ajoneuvoja kaltaisillesi ihmisille. Heidän uusin mallinsa on ns Kosto ja liittyy useiden katumaasturien joukkoon erittäin korkea (korkein) passiivisen turvallisuuden taso. Todellisuudessa nämä ovat muokattuja tuotteita muissa autoissa, jotka eivät poistu tehtaalta näin. Eli tämä yritys valmistaa niitä takaavat sen asukkaiden fyysisen koskemattomuuden lähes kaikissa olosuhteissa.

The Armeijan inspiroima Rezvani Vengeance samaan aikaan kuin apokalyptinen, se on jotain raa’an ja uhkaavan näköistä maastoautoa rakennettu Cadillac Escaladen pohjalta. Se on 5,5 metriä pitkä ja 2,2 leveä (ja käytännössä sama kuin korkea). Näin suuri runko mahdollistaa sen asumisen seitsemän tai kahdeksan paikkaa luopumatta ylellisyydestä ja tavanomaisista myönnytyksistä amerikkalaisen maastoauton mukavuudelle, johon se perustuu. Sen 3 tai 4 tonnin painon siirtämiseksi (riippuen elementeistä, joilla se on varustettu), sen moottori voi olla L6 diesel 281hv tehosta tai a V8 6.2 bensiinimoottori 426, 590 tai 810 hv. Vaihteisto on aina automaattinen vääntömomentinmuuntimella, kun taas vetovoima voi olla takana tai integroitu.

Rezvani Vengeance sisällä

Vaikkakin siinä ei ole kaikkea vakiona (useimmat puolustusvaihtoehdot ovat lisämaksullisia), valitse yhtä epätavallisia laitteita kuin lasi ja luodinkestävät paneelitvahvistettu räjähdyssuojattu pohja, suuri akku, joka voidaan ladata aurinkopaneelien tuottaman energian avulla, yönäkökamerat, vinssi, suojaus ulkoisia sähkömagneettisia pulsseja vastaan, sähköistetty ovenkahva (ei kuolemaan johtava), ajaa tyhjiä renkaitasokaisevat valot, järjestelmä savuverho ja jopa täydellinen selviytymisvarusteet joka sisältää kaasunaamarit ja vartalosuojat.

täytyi mukauttaa General Motorsin alusta ja potkurit tällaiseen projektiin, jousitus ja muut komponentit ovat erityisiä. Kaiken edellä mainitun lisäksi on selvää, että Vengeance ei ole aivan halpa. Rezvani pyytää jokaisesta yksiköstä vähintään 285 000 dollaria (noin 262 000 euroa valuutanvaihdossa, vaikka sitä ei ole saatavilla mantereellamme). Kun voimaa tai aseita pyydetään lisää, hankintahinta nousee yli puoleen miljoonaan dollariin (460 000 euroon).

Rezvani Vengeance takana harmaa

Lähde – Rezvani