Saltar al contenido

Riistaeläimet, mikä suhde niillä on autovakuutukseen?

20 de diciembre de 2022
Riistaelaimet mika suhde niilla on autovakuutukseen

Oletko koskaan miettinyt, mikä on a metsästävä eläin? Tiesitkö, että nämä eläimet voivat vaikuttaa autovakuutuksiin? Ennen kuin ryhdymme asiaan, aiomme tietää, mitkä ovat metsästää eläimiä ja hänen suhteensa varma. Näillä tietyillä lajeilla on hyvin erityisiä ominaisuuksia, jotka sisältyvät lajeihin Kuninkaan asetus 1095/1989.

«Suojattuna» on tärkeää tietää onnettomuuden sattuessa tapahtuvien liikenneonnettomuuksien erityispiirteet. metsästyseläinten ylittämään. Vaikka se ei ehkä siltä vaikuta, nämä liikenneonnettomuudet ovat yleisempiä kuin uskotkaan. Ne esiintyvät yleensä teillä lähellä metsästysmaita ja/tai luontokohteita. Siksi on välttämätöntä saada tämä kattavuus autovakuutuksen ottamisen yhteydessä.

Metsästyseläinten tappaminen Espanjassa

Maassamme tämän tyyppisen eläimen yliajoja tapahtuu eniten villisikojen kanssa ja onnettomuusvaara huomioon ottaen on ihanteellista turvautua poliisin puoleen, jotta selvitys voidaan suorittaa. tungosta. Tästä syystä, kuten olemme maininneet, on erittäin tärkeää tarkistaa, onko autovakuutuksellasi kattaa metsästyseläinten aiheuttamat vahingot.

Nyt kun tiedät riskit ajaa riistaeläimen yli, sinun on tiedettävä, mitkä ovat kuninkaallisen asetuksen säänneltyjä lajeja; jänikset, kanit, ketut, villisika, hirvi, kuusihirvi, metskihirvi, säämiskä, metskihirvi, muflon, silli, peltohanhet, suurhanhet, wigeons, tavi, vaunut, sinisorsat, friisit, kuninkaalliset, sinisorsat, pintasilsat, lapiot, punaiset ankat, kyyhkyset, rastaat, tuftaiset, peltopyyt, punaiset, maurit, parrillat, fasaanit, viiriäiset, nokikkaat, siivet, nuiva, metsäkurkku, lokit, kyyhkyset, turkkikyyhkyset, rastat, kottaraiset, harakkaat, näräspuut.

Riistaeläimet ja autovakuutus

Uusi Laki liikenteestä, moottoriajoneuvojen liikenteestä ja liikenneturvallisuudesta Siinä käsitellään kuljettajan vastuuta riistaeläinten yliajosta, paitsi poikkeustapauksissa, joissa metsästysmaan omistaja voidaan vaatia. Kuljettajan tulee vastuun tavoin maksaa kaikki liikenneonnettomuudesta aiheutuneet kulut, kuten eläimelle ja tiemateriaalille aiheutuneet vahingot.

Jos haluat olla rauhallisempi, sinun tulee tarkistaa autovakuutusturvasi ja varmistaa, että olet suojattu näiden ominaisuuksien onnettomuudessa. Muista, että ennen autovakuutuksen ottamista sinun on valittava tarpeisiisi parhaiten sopiva malli. voit löytää sen napsautuksia, jossa sinulla on saatavilla suuri valikoima. Mitä odotat?

Oliko tästä viestistä apua?