Viime vuosina on puhuttu paljon kestävästä kehityksestä, tehokkuudesta, kierrätyksestä ja muista ekologiaan liittyvistä termeistä. Luultavasti kuitenkin termi, joka kuvaa kaikkea tätä parhaiten uudelleenkäyttö. Kyllä, käytetään komponenttia tai objektia, jota joku muu ei enää tarvitse; pidentää sen käyttöikää sen sijaan, että «heittäisi sen pois». Tietysti kunhan se on hyvässä kunnossa.

Katsomassa autoteollisuusOlen varma, että joku haluaisi hankkia uuden auton muutaman vuoden välein, mutta harvalla perheellä on siihen varaa. Todisteena tästä on se, että espanjalainen autokanta vanhenee, mikä vähentää uusien ajoneuvojen ostoa ja pidentää käytettyjen mallien käyttöikää. Ilmeisesti suurin syy on ostovoima.

Kuten voimme nähdä kaduillamme ja moottoriteillämme, ajoneuvojen keski-ikä on korkea. Tietysti luotettavuus ja vikojen ja kulumisen määrä on suurempia vuosia takana olevissa autoissa kuin juuri tuotantolinjalta tulleissa malleissa, mutta varsinkin turvallisuuden kannalta näihin ongelmiin on löydettävä ratkaisuja.

Romuosien saaminen on helpompaa ja nopeampaa

Jokainen meistä ymmärtää sen ensi-illan korvaaminen ei ole kovin edullista tarkasti. Jos esimerkiksi olemme antaneet autollemme «tyhmän iskun» autotallissa pysäköidessään ja merkkivalo on rikki, lasku on melko korkea, jos tarkastelemme merkin uuden osan hintaa.

romuautot

Siinä on se hetki, jolloin yleensä muistamme auton romut. Ensimmäinen asia, jonka jokainen meistä tekee, on etsiä Internetistä romutehoja verkossa. On tärkeää muistaa, että ajoneuvojen romut eivät ole sitä, mitä ne olivat muutama vuosikymmen sitten. nyt kaikki on hyvin tilattu, tarkistettu ja luokiteltu. Lisäksi tämän varastotilauksen ansiosta asiakasta voidaan palvella paljon tehokkaammin.

Lämpimästä ja kylmästä fyysisessä romuttamossa ajan ja rahan säästämiseen online-hauissa

Itse asiassa netissä jopa ilmestyy romutusalustoja, joissa eri samankaltaiset yritykset laittavat tuotteitaan myyntiin tarjoten käyttäjille edullisia hintoja. Näin ollen emme vain säästä itseämme matkustamasta ja viettämästä tuntikausia etsiessämme fyysisellä romuttamolla kuumassa, kylmässä tai sateessa, jotta joskus emme löydä etsimäämme; mutta myös säästämme tuntikausia Internetin hauilta ja kyselyiltä.

Varastovalvonnan ja jokaisen auton ja osan hyvän dokumentaation ansiosta on mahdollista tarjota tuotteita kuluttajille yhtä yksinkertaisesti kuin mikä tahansa muu verkkokauppa.

Tietysti tätä varten heidän on täytettävä joukko vaatimuksia, tarjota tarkastetut ja takuulla taatut osat jopa kahdessa vuodessa, täysin turvallinen maksutapa ja palautusmahdollisuus 14 päivän sisällä. Tällä tavalla kuluttajien luottamus kasvaa.