Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Uuden auton lopullista ostopäätöstä tarkastellaan myös ja paljon sen kulutustason mukaan. On totta, että eri tyyppejä ja teknologioita He tekevät samoja ajoneuvoja, koska yhä useammat meistä etsivät samaa: 100-prosenttisesti sähköisiä, maastoautoja ja jotka mahdollistavat toiminnallisuuden autonomian suhteen kuin polttomoottori.

Kyllä, markkinat ovat laajentuneet täydellisesti tämän luokan ajoneuvoille ja sellaisille, joita nähdään tällä hetkellä suurempina ja parempina numeroina kuin muutama vuosi sitten, sekä todellisen autonomian, käyttökapasiteetin, tehon suhteen… myös niihin kuluihin, jotka he voivat saada verrattuna dieseliin tai bensiiniin. Tämä näkyy myös hybrideissä, olivatpa ne ladattavia tai tavanomaisia, kuten OCU on todennut tuoreessa tutkimuksessa.

Auton ja moottorin kulutuksessa on suuria eroja

Kaikella, ja kun ne ovat kanssamme, voimme sanoa, että erityyppiset autot mitataan myös erittäin hyvin kulutuksensa perusteella, mutta ei sitä, jota ne meille mainostavat, mutta todellinen. Näin ollen sähköauton käyttö bensiinikäyttöiseen verrattuna voi vaihdella paljonerityisesti sen kulutuksessa ja käyttökustannuksissa.

Itse asiassa, ja riippuen reitistä, käyttöalueesta tai käyttötiheydestä, kannattavuus voi pitkällä aikavälillä olla paljon korkeampi sähköautossa kuin bensiiniautossa, ja vielä enemmän nyt, kun polttoaineen hinta Hän ei ole parhaimmillaan. Tästä syystä uskomme, että sinun on kätevää tietää, kuinka paljon kulutat (tietysti 100 km:n välein mitattuna) jokaisella markkinoilta löytyvällä tekniikalla. Et ehkä tiedä sitä, mutta se voi auttaa sinua paljon lopullisessa valinnassasi.

OCU:n laatimassa tutkimuksessa omalta osaltamme näemme, että se on otettu sellaisena lähtökohtana kompakti ajoneuvo bensiini, sähkö ja hybridi (riippumatta siitä, ladattava tai ei). Hankkeessa on huomioitu keskimääräisen ostohinnan lisäksi myös säiliön täytön ja akun latauksen kustannukset.