Saltar al contenido

Sähkökäyttöiset 4 × 4 -maastoautot, ovatko ne hyvä ostovaihtoehto?

20 de mayo de 2022
1643252428 712 Autolla matkustaminen talvella avaimet turvalliseen ajamiseen

Harkitsetko autosi vaihtoa ja olet käynyt mielessäsi hypätä autoon Sähkökäyttöinen 4×4 SUV? Ensinnäkin sinun pitäisi tietää, että sähköiset katumaasturit Ne ovat harkittava vaihtoehto. Niitä on enemmän ja enemmän 4×4 sähköinen jotka ovat tulossa markkinoille, ja pian voit nähdä ne teillä. Puhumme yhtä tärkeistä malleista kuin Land Rover Defender, Ineos Grenadier, Mercedes-Benz G-sarja tai jopa Rivian R1T ja sähköinen Hummer.

Vaikka luulet näiden mallien olevan korkealuokkaisia, niitä on monia sähköiset katumaasturit markkinoilla kaikkia yhdistää sama asia; sähkökäyttöinen propulsio, mutta mitä etuja ja haittoja sähköisillä 4×4-koneilla on?

Sähköisten 4×4 SUV-autojen edut ja haitat

Sähköisten 4×4 SUV-autojen edut

Ensin tulemme tuntemaan sähköisten 4 × 4:n hyvät puolet ja se, että ne tarjoavat suuren vääntömomentin lähes välittömästi. Emme voi unohtaa, että tämäntyyppiset ajoneuvot tarjoavat itsenäisen ohjauksen jokaiselle pyörälle neljässä sähkömoottorivaihtoehdossa. Toinen positiivisista kohdista on apumekaanisten elementtien puuttuminen, joten ne ovat asuttavampia ja parhaat off-road-mitat. Samoin ne tarjoavat paremman kahlaamiskyvyn.

Sähkökäyttöisten 4 × 4 -maastoautojen haitat

Sähköisen 4 × 4:n haitat tai haitat käyvät läpi ylipainoinen ja näiden mallien akut painavat omansa. Tähän lisätään korkea kulutus ja hieman niukka autonomia. Toinen haittapuoli voi olla hinta, mutta voit aina tutustua luetteloomme ja näet, kuinka hinta ei ole todellinen ongelma.

Tällä hetkellä markkinoilla on monia sähkömalleja, puhumme sähköisistä maastoautoista, kuten Audi e-tron ja sen Sportback-versio, Jaguar I-Pace, Tesla Model Y, Mercedes-Benz EQC, Audi Q4 e-tron ja sen Sportback-versio, muun muassa Tesla Model X, Skoda Enyaq Coupé, Ssangyong Korando e-Motion, Subaru Solterra tai Toyota bZ4x.

Muut maastoautot edulliseen hintaan

1637815396 414 Auton WLTP paastokierto mika se on ja mika on sen saatoVaikka olemme nähneet, että sähköisillä 4 × 4 -maastoautoilla voi olla korkea hinta, on aina mahdollisuus ostaa ne verkossa käytettynä. Clicarsilla, digitaalisen jälleenmyyntimallimme avulla, säästämme asiakkaidemme kustannuksia voidaksemme tarjota parhaan hinnan ajoneuvoistamme. Löydä käytetty SUV sivuiltamme!

Oliko tästä viestistä apua?